Söndagssurr

Som ni vet kan inte GM medverka kommande vecka, så det är alltså Tidan som har hand om laget tills på tisdag,
men GM är ju inte sämre än att han naturligtvis kommer att hjälpa till med att ta ut dom som ska försvara A-Teams färger på tisdag.

Så därför undrar bloggen hur det ser ut för medlemmarna tills på tisdag? Någon som har förhinder? Ska artistspelarna vara med? Hör gärna av er om ni inte kan, truppen presenteras på bloggen imorgonkväll, i samma veva släpps startsjuan.

Eftersom bloggaren inte har hört något utgår han ifrån att Wahlbom tar hand om matchreferaten kommande vecka, är det okej fursten?

Den finns en väldigt stor kostym att fylla kommande vecka, nämligen den som det står Hasselbaink på, undra vem som får den stora äran...


// Joseph Elanga


Känner ni igen de här?


Om jag säger 9 glas vatten efteråt..

Ett tråkigt meddelande.

Då vissa i laget planerar att hoppa av laget om lagfesten inte blir av ett visst datum har GM beslutat att lagfesten är inställd.
Det finns roligare saker att göra på sin fritid än att planera en fest som skulle leda till att folk inte vill vara med i laget längre.

Så alltså, Lagfest inställd.

// Glädjedödaren


Vad gör ni en dag som denna?


Kapten unnar sig lite sol och bad.

Vad tycker ni?

Det har varit många samtal till bloggaren under dagen som uteslutande handlat om lagfest och vilket datum det blir. Så här kommer ett litet klargörande. Jag är väl medveten om att det är väldigt svårt att få till ett datum då samtliga kan medverka. Men jag tycker ändå att det vore roligt om så många som möjligt hade möjlighet att dyka upp.
Så därför gör vi såhär;

Antingen kör vi den 13 Juni som vi sa från början, eller så kör vi lördagen den 4 juli.

Det är så att ett par spelare inte kan medverka den 13 har jag förstått, men hur ser der ut den 4 juli för alla?
Många som är bortresta på semester, eller ska alla hänga i Linkan?

In och skriv i kommentarena vad ni tycker, så gör vi detta som en liten förberdelse till EU valet nästa Söndag.

Senast söndag kommer det vara bestämt hur det blir.
Har ni några frågor, hör givetvis av er då.

// Lag Pappan

Nytt Datum!

Då ett flertalet av A-teams profiler inte kan den 13 har festkommitén beslutat att flytta festen några veckor frammor i tiden. Nytt datum kommer att meddelas i eftermiddag!

//Kung Loui

Drömmar

Mr AT1 drömde natten till onsdagen om Champions League finalen mellan Man Utd - Barcelona. Han drömde om slutresultatet.. gick och tänkte på det under dagen för att sedan berätta för oss grabbar på träningen som vi hade framåt kvällen.
AT1 gick till spelbutiken här i stan, satsade 100 riksdaler på slutresultatet 2-0 till Barcelona. Det gav 15 ggr pengarna och vi gratulerar honom för det utmärkta vadet, det är skills! ;)

Vi hoppas att han drömmer vidare om fotboll, kanske en ligavinst i korpen? Men det är inte spelbart om man vill tippa på oss, vi ska ju bara vinna helt enkelt!


// AT2

Vi är inte världsmästare(än).

Som rubriken antyder så har vi inte vunnit något världsmästerskap bara fär att vi tog en fin skalp i tisdags, om vi överhuvudtaget ska ha någon som helst chans att ligga kvar i topp så gäller det att det minst är samma fokus som det var i tisdags.

Nästa vecka är det ju som bekant två matcher, på tisdag mot Fc Stek och på Torsdagen är det De Omutbara som står för motståndet.

Då GM ej kan medverka någon av matcherna på grund av jobb och resa så kommer kommer Tisdagens Trupp ledas av Tidan och Torsdagens av Hampus. GM kommer självklart ha ett finger med i spelet hur laget kommer att formeras, men nu vet ni iallafall vilka ni kan bjuda på en öl i helgen i hopp om att komma med i startuppställningen.

Då det som vanligt måste skrivas matchrapporter direkt efter avslutad match(bogren ringer och hetsar om den inte är upp efter en timma...) så undrar bloggen om det finns någon i truppen som skulle kunna ta på sig detta? Då bloggen är lite av A-Teams hjärta så är detta väldigt viktigt. Har vi någon Simon Bank i truppen som skulle kunna ta på sig detta? Wahlbom?

Då det har varit vädigt mycket påtryckningar om en ny lagfest har nu festkommitén spikat ett datum.
Festen kommer att äga rum Lördagen den 13 Juni 2009. Festkommitén återkommer med tid och plats.
Det vore mycket uppskattat om ni kunde skriva i kommentarena om ni kan/vill komma eller inte så att kommitén kan planera för en sån trevlig fest som möjligt. Alla är välkomna! Som sagt, anmäl er gärna så snabbt som möjligt. Har ni frågor om detta evenemang går det bar att ställa dom till bloggaren direkt eller i kommentarena.

// Bindefeldt

Cap har ordet

Hur känns benen såhär dagen efter? Jag känner av  en del iaf och det känns inte bättre av att veta att träningen är ute i vidingsjö ikväll.

En riktigt bra laginsats igår men jag är kritisk som vanligt. Vi får inte vara nöjda med det här. Vi är inte världsmästare som GM har sagt förut.  Vi måste ånga på hela vägen, alla 60 minuterna. Målskillnaden kommer vara viktig i slutändan kanske, förhoppningsvis inte då vi ska vinna alla matcher som är kvar.

De tre första matcherna var jag inte med tyvärr, 5-1, 5-1 och 3-4. Det är väl knappt OK. Sedan kom 12-0 matchen som borde slutat 20-0 (visst är jag positiv?). Men det är inte lätt att möta korpens sämsta lag då man slappnar av en del korta perioder och när det står 5-0 i paus men det blev ytterligare 7 mål i andra halvlek vilket är godkänt.

Gårdagens match, 2-1, tungsprunget, mer sand på plan än förra matchen vilket inte gynnar Cap med hans spelstil. Jag ber nästan om ursäkt för min insats. Tog slut på med själv i första halvlek kändes det som men när alla andra spelade riktigt bra, i försvaret framförallt, så gjorde det inte så mkt. Som AT1 kommenterade i inlägget nedan, "kul att se coach måla", och AT1, du måste vara med returen mot GSG, jag saknade dig även om Pecka och Tida gjorde ett grymt jobb på plan. Lilldaven, lär dig av storebror, ta för dig mer, våga gå på äventyr som GM gör från backlinjen ibland för att ta sig fram hela vägen till mål på egen hand (hybris).
Larry.. skjut inte så hårt som du gjorde igår forsättningsvis. Hampus, följ med ut till vidingsjö ikväll, kan bli dyrt med syrgas resten av säsongen. Ribben, Teratologen och Sebbe, ni har fått er cred, en 8a av 10 (endast Roberto Baggio har fått 9 av 10 av gazettan om jag minns rätt).
Balle Kogren, det handlar om att prioritera, lite besviken men jag älskar dig ändå!


Två matcher nästa vecka, börja fokusera efter CL-matchen ikväll.
Till sist, EN öl i helgen, 1, Uno, One!
Ciao!

A-Team-GSG 2-1

Som rubriken visar vart det vinst idag för dom röda eleganterna i A-Team. Matchen slutade alltså 2-1.

Innan matchen som var en seriefinal blåstes igång var det full laddningen i truppen och det var en 100%koncentration när matchen började. I första halvlek är vi det klart bättre laget och går till halvtidsvila med 1-0. Det kunde varit mer då Pecka hade en riktigt rökare i krysribban endast efter ett par minuters spel. Första målet gjordes efter fint kombinationsspel(har ni smygtränat?) av Wahlbom fint framspelad av Pecka och At2.

I andra halvlek fortsätter vi koncentererat och får ett mål efter ca 5 minuter singerat Larry. Motståndarna kontrar dock snabbt genom en reducering, ett väldigt tursamt mål ska sägas, Sebbe gör en fantastiskt räddning på ett skott så snubblar en av deras spelare in returen. Efter deras mål får samtliga sju spelare den berömda betongkepsen, men dom sista 20 är en riktigt bra kämpainsats av samtliga spelare i laget, långbollarna från deras backar mot deras välväxta spelare(både på längden och på bredden) haglade in mot Sebbe som dock stog upp på ett föredömligt sätt och visade vem som chef i straffområdet. Vi redde till slut ut stormen och när vi kommer tre mot målvakten blåser domaren av, och ett tvpucks jubel bryter ut bland "di röe".

Sammanfattningsvis gör försvaret och Sebbe i mål en nästan prickfri match, samtidigt som mittfält och anfall tar bra med hemjobb och många Tobbe Linderoth löpningar. Extra plus till Sebbe och Alex, sistnämda även utsedd till matchens lirare. Efter denna mycket viktiga match går A-Team upp i serieledning och där planerar vi att stanna.

Om motståndet är det värt att nämna att dom spelade väldigt ovårdat och den annars utmärkta domaren borde kanske ha halat upp något rött kort eller två. Dom la även mycket fokus på att gnälla på precis varenda domslut som gick mot dom, så det var väldigt skönt att visa vilka som bestämde.

Värt att nämna är att vår captain har fått en egen fanclub med banderoller och allt som hör till, kul för honom!

A-Team-GSG 2-1

Publik:10, Rekord!

Målskyttar:
Larry
Wahlbom

Matchens Lirare: Alex, i stark konkurrens med Sebbe"väggen" Strand.

Skytteliga: 
Bogren 12
AT 1 4
AT 2 3
Ribben 2
Pecka 2
LillDaven 2
Larry 1
Wahlbom 1

// Nesta

 

Tidig seriefinal

För er som tröttnat på korpens dåliga uppdatering av tabellen vilja bara upplysa att det är topp match på vallen imorgon.
Det är GSG som är motståndet och det är även de som leder tabellen, vilket betyder att ni börjar ladda direkt när ni läser det här. Mycket vatten och rätt kost är viktigt under dagen, för vid vinst är det A-team som toppar igen...

Nattsurr...

Det har blivit en sen ändring i truppen till morgondagens match, Carl-Fredrik Bogren utgår på grund av studier och ersätter gör den spelande tränaren Fredrik "Fursten" Wahlbom, Startelvan är dock likadan som vid föregående inlägg.

Dessa studier kan ju dock ifrågasättas. Enligt ett rykte som bloggen har snappat upp spelar en i motståndarlaget, GSG i "vässade skruvdobb". Enligt rykten fick skytteligaledaren nys om detta och ändrade sig då från att var hur peppad som helst till att helt plötsligt vara tvungen att plugga. Detta är ju bara ett rykte, vi ska inte måla fan på väggen innan vi vet hur det ligger till. Bloggen kommer ta kontakt med Carl-Fredrik imorgon bitti för att höra om det finns någon substans i dessa rykten och återkommer då i denna fråga här på bloggen. Till dess önskar bloggen alla en godnatts sömn!

// Bloggen ser er. 


Startsjuan!

Tisdagens startsjua presenteras i samarbete med ABB:

Mål: Sebbe
Backar: Alex, Ribben
Mittfält: Pecka, Artistspelare 2, Turtle
Anfall: Tidan

Bänk blir alltså: Bogren, lilldaven, Daven och Larry

Välmött på "Vallen" imorgon kväll!

/Ledningen

Det ryktas special edition...

Ett rykte som alldeles för bra för att inte publiceras har precis nått bloggaren, så om ni står upp, sätt er ner. Det ryktas nämligen att A-Teams Captain, syns på ett flertalet reklam afficher runt staden, dock oklart om det är i egenskap av captain som han har fått det uppdraget.

Bloggen uppmanar härmed någon läsare att bege sig till stan och ta en bild på detta och mmsa till bloggaren så kommer det att läggas upp direkt! En av dessa afficher finns utanför Mcdonalds.

// Se och hör


Söndagssurr med Trupp!

På Tisdag är det dags för A-Teams femte match för säsongen, motståndet är GSG. GSG har imponerat under första delen av säsongen, bland annat med en vinst med 5-3 mot IFK Real United FC.
Så på Tisdag är det fullt fokus från första till sista spark!

Bloggaren har fått uppgifter om att i princip hela A-Team har varit på spriten i helgen, i fortsättningen förväntar sig bloggen att man anmäler att man ska ut och supa skallen i atomer. Detta görs bäst via kommentarerna, och bloggen kommer då att utvärdera varje speciellt fall och därefter fatta ett beslut.

Oanmälda utekvällar kommer beläggas med en straffavgift på 100-500 kronor beroende på utekvällens omfattning.
Dessa kommer att utvärderas av diciplinnämden på ett bråskande sätt, bötespengarna kommer att tillfalla lagkassan.

Nu till det lite roligare, Truppen som ska försvara dom röda färgerna på Tisdag!

Sebbe
Alex
Ribben
Turtle
LillDaven
Daven
Artistkontraktspelare 2
Larry( Har inte fått tag på dig, Ring mig!)
Pecka
Tidan
Bogren

Bloggen kommer även börja med att publicera startsjuan här dagen innan match, Så håll utkik imorgon för att få reda på vilka dom sju lyckligt lottade är!

// Sir Alex


A-team goes fucking Crazy

Efter en mycket trevlig födelsedagsfest så blev en profil i A-team "skapligt" berusad och vidtog våld på flera personer på dansgolvet... på vägen hem blev det ett par "dropkickar" på ett mycket välkänt staket här i staden, det ekade även några "fula" ord på vägen hem! Vi på bloggen önskar den här "profilen" en godnatts sömn och en trevlig söndagsmorgon!!! 
Värt att notera var även att en annan spelare i A-team använde sin kropp för att få tillgång till vin! det gillar vi på redaktionen starkt! Vill tillsist passa på att tacka alla läsare för det fina stöden ni har visat, det betyder massor för oss! Godnatt! puss


Lika som bär part 8

Pga påtryckningarna om Bojjans slående likhet me sångaren från Lasse Stefanz kommer lika som bär part 8 för att stilla ert sjuka begär! Håll tillgodo



Style by A-Team

Hela världen följer för tillfället A-Teams kamp om den åtråvärda segern i en av universums hårdaste tävlingar "Korpen". Frågor om hur man blir som en A-Team fullkomligt haglar in och folk vill se ut som de ädla riddare som krigar på "vallen". Men nu är deras väntan äntligen över... Nu presenterar vi stolt A-Teams modetips Style by A-Team så att även ni amatörer kan gå ut med näsan i vädret och känna er som en stjärna!

Så här klär sig stjärnorna i A-Team!
:

Och för er som vill känna er som en riktig A-Team har vi följande att erbjuda:



Alla kläder finns naturligtvis att köpa hos Skytteligaledaren:

TShirt: Made in shade 249 kr
Shorts: Vailent 299kr
Strumpor: Topecko 49kr

Så nu all fashionlovers är det bara att ni beger er till filbytergallerian och handlar, skytteligaledaren har lagrat upp ordentlig med dessa plagg, men han har redan i skrivande stund fått in beställningar för tusentalskronor, så skynda er!

Nästa vecka fortsätter vi med hur du blir som en A-Team, och då kommer det bjudas på en motorspecial, vi lägger redan nu upp en bild så ni vet vad ni har att vänta er:


// Ledningen


Lika som bär part 7


Anders Borg?        Ölex?

Lika Som bär part 6

                
Tony Bäregård?              Christian Holm?

Lika Som bär part 5


A-teams största fan? Thomas Brolin igen?

Lika som bär part 4


                             Captain?                                                                        Pakistanier?

Lika som bär part 3

Sergeanten?Jesper Blomqvist?
                       Sergeanten?                                          Jesper Blomqvist?

Sammanhållning!?

Vi på bloggen har fått uppgifter på att en spelare i A-team är värd för en grillfest ikväll! Det är givetvis helt ok eftersom det inte spelas någon match i helgen men det som inte är helt ok är att stora delar av truppen INTE är bjuden! Dåligt tycker vi på bloggen!!!!

Lika som bär part 2


Brolin?          Turtle?

Lika som bär!

Här på bloggen kommer det att publiceras ett antal lika som bär inlägg! Om du har ett förslag på lika som bär så tveka inte att ta skriv till oss!
Första paret ut är:


#7 Cantona   #7 Goitom

/L. Richt


Det Ryktas...

Att skytteligaledarens arbetsplats är intresserade av att sponsra A-Team med träningsoveraller...

Att samma skytteligaledare springer hem från jobbet, och kastar sig över datorn, för att se om det har publicerats några nya inlägg..

Att A-Teams Sergeant, vid en övning med lysammunition lyckades med konsstycket att starta en skogsbrand som utplånade 1 hektar skog...

Att Redhead Hooligans stötte på Active omsorg och Skola på Folkungaskolans skolgård, det blev ett box som varade i ca 1 minut, innan Active omsorg och Skola la benen på ryggen...

Att en av A-Teams sjärnor, efter en blöt utekväll som innefattade Mörners och Harrys, setts dansa i baröverkropp med två storbröstade blondiner i Filbyterfontänen...

Att en spelare i A-team hade varit och bowlat en kväll och hade uppnått en kraftig berusning, på väg in mot stan stannade han för att prata lite om livets mening med prästerna vid jesusbussen på Trädgårdstorget, efter ca 4 dar fick han ett Sms av en präst som skrev att att han alltid fanns till hands om han vill prata mer om livets svåra frågor...

Att det har börjat pratas ordentligt om A-Team på Correns redaktion, och att dom inom en snar framtid kommer kontakta presstalesmannen för om en intervju om "A-Team, fenomenet"

// Zoran Lukic



Klubbfakta

Då besöksiffrorna dom senaste dagarna fullkomligt skjutit i höjden, det rör sig i dagsläget om hundratals om dagen,känner bloggen att det är dags för en ordentlig presentation av föreningen och dess historia, så, håll till godo!

Namn: A-Team
Bildades: 12 Februari 2009(efter en rekonstruktion av Mean Machines)
Hemmaarena: Korpvallen, kapacitet 478 betalande
Ägare: Marcus Svensson, via sitt bolag Tolvnoll AB
General Manager: David Carlsson
Coach: Fredrik Fursten Wahlbom
Kontrakterade spelare: 12 st
Spelare med Artistkontrakt: 2st
Dyraste värvning: Hampus"Turle" Sunnerstam 4300000£, från Ac Milan
Billigaste värvning: Carl-Fredrik Bogren, Free Transfer från Syrianska Spångerum 
Officiell Supporterförening: Redheads Hooligans
Mest mål: Carl- Fredrik Bogren 12st
Mest mål i en match: Carl- Fredrik Bogren 5st
Publikrekord: 9st, vid två tillfällen
Flest hållna nollor: Sebastian Strand 1st
Presstalesman: Niklas"uppslagsverket" Fredriksson

Om ni känner att något saknas, in och skriv i kommentarerna!

// GM


Meet the players part 1

Då har det blivit dags för det alla har snackat om den senaste veckan, nämligen meet the players.
Först ut i denna intervjuserie är nr 37 Dino Baggio.

Först tänkte vi bjuda på en liten faktaruta för dom som inte vet vem denna härliga figur är!

Namn:Dino Baggio
Ålder: 24
Civilstånd: Sambo med Marie-Louise
Sysselsättning: Brandman
Medelbetyg Gymnasiet: 15,0

Bloggen har bestämt träff med Dino i hans lägenhet, och när man kommer in den möts man ett rum fullt med glas skåp med pokaler längs med väggarna, dessa vittnar om en framgångsrik fotbollskariär, därför är första frågan given, varför spelar du i A-Team?  Jag spelar för att vinna titlar, och det var länge sen jag vann Scoudetton, och när jag blev erbjuden ett 5årskontrakt med A-Team kände jag att det var helt rätt för mig, säger Dino medans han tar en klunk av sin dubbla espresso.

När inte Dino spelar fotboll tycker han om att vistas i naturen, och framför allt, att plocka svamp. Detta har han med sig sen barndomen, då han vistades mycket i sina föräldrars sommarstuga. Det bästa jag vet är att gå ut en tidig morgon innan solen gått upp och plocka en korg full med kantareller, för att sedan gå in och smörsteka dom och och äta dom på ett ljust rostat bröd , jag ser ser skogen som en väldigt bra ställe för att koppla bort fotbollen för en stund fortsätter Dino, man märker på hans tonläge och kroppsspårk att detta är verkligen något han brinner för.

Samtalet kommer mer och mer in på årets upplaga av A-Team, om säsongsinledningen har Dino följande att säga: Jag är i det stora hela nöjd med vinsterna, även om vi inte gjort någon 100% insats än, Dino menar att vi knappt kommit upp till en 70% insats i år. För att kunna lägga till dom 30% sista procenten säger han att alla måste  jobba mer för lagets bästa, "bara varannan löpning är uppåt i banan" är något han trycker mycket på i denna intervju.

När jag ber honom berätta om vad han är mest nöjd med i år säger han blixtsnabbt, målskyttet! Vi har ändå gjort 25 mål på 4 matcher, det får ju ses som mycket godkänt menar Dino, men lägger snabbt till att han inte är nöjd med sitt eget spel, framför allt i den sista tredjdelen.

Ett stående inslag i denna intervju serie kommer vara snabbfrågorna, och av Dino fick jag följande svar:

Ågatan eller Hemmanfest? -Hemmafest!(Ingen fest matchvecka givetvis...)

Asien eller USA? Asien, jag hatar USA!

Läder eller syntet? Läder!, Men helst Kängruskinn.

Aftonbladet eller Expressen? Aftonbladet, Jag hatar Borgliga tidningar!

Whiskey eller BK Summer? Lätt, jag har ju Bk Summer tatuerad på foten!

Bloggen tackar för intervjun, och när den beger sig hemmåt kommer den på att den glömde ställa en fråga, frågan alla nog vill ha svar på...När ska Dino börja göra mål...

Ett stående inslag kommer även vara att denna veckas profil kommer få välja kommande veckas intervjuobjekt, Dinos val har fallit på 17 Der Bomber, så om ni känner att ni har något ni vill fråga honom om, är det bara att meddela bloggen!

// Trappatoni

 



Serietabell

Bloggen vill bara påpeka att tabellen som vi SKA vinna går att hitta under länkar. Bara att hoppas att korpen själva hinner uppdatera innan vi spöar nästa lag...

A-Team visade vart skåpet ska stå!

Som rubriken antyder så genomfördes kvällens match mot Det Spricker opp.. på ett fördömligt, dom nio som hade tagit sig till Korpvallen Arena för att se mål blev inte besvikna, matchen slutade hela 12-0 till A-Team!

Då samtliga i laget som var med om den snöpliga förlusten förra veckan hade rannsakat sig själva ordentligt, plus att laget kryddades med två artistkontraktspelare(nedan kallade at1 samt at2) så var laddningen på topp inför matchen
Matchen inleddes i rasande tempo av A-Team, och när motståndarna för första gången kom upp på offensiv planhalva, då hade det gått 8 minuter och det hade redan rasslat i nätet två gånger bakom deras förträffliga målvakt, han var deras bästa spelare och utom honom i mål skulle det kunnat komma upp mot 25 bolls differans. Dom första två målen gjordes av våran specielle målskytt Bogren samt at1. Trean kommer även den tidigt av Lilldaven efter en fin macka av Bogren, han kanske borde passa mer...

Efter 3-0 målet kommer lite av den berömda hybrisen, och det ska klackas, snurrfintas och överstegas, en som dock klarar det med beröm godkänt at1 som snurrfintar i motståndarnas straffområde och lägger bollen förnedrande lätt förbi deras målvakt. Resultatet står sig till paus och där så tar våran coach för dagen Wahlbom och drar upp riktlinjerna för andra halvlek.

I Andra halvlek rinner det på och det bjuds på en del godbitar från A-teams sida, 7-0 målet av pecka är det världsklass på, en stenhård sträckt vrist från 26 meter som målvakten fortfarande står och tittar efter...

I den 45 minuten får vi se en riktigt show av Hampus på högerkanten,som vänder bort motståndare efter motståndare, om det inte vore så att att hampus varit vit skulle han i det momentet kunna förväxlas med Ronaldinho, Bloggen bockar och bugar och tackar för showen!

Dom två sista målen bär en mästares stämpel, i det här faller singerade at2, vid det första uppfattar at2 med Usains Bolts reaktionstid, att målvakten har kommit lite långt ut och slår en magnifik lobb över honom som dimper ner precis under ribban. När man inte tror att ögat kan njuta av mer fotbollskonst slår han till igen, denna gång på en boll 
 av a1, bollen kommer i huvudhöjd strax utanför straffområdet, även denna gång uppfattar at2 att målvakten är lite långt ute och skarvar bollen i huvudhöjd med yttersta spetsen av tån(tänk Cantonas berömda hoppkick) och även denna gång seglar bollen in i en fin båge strax under ribban. Efter detta mål började även motståndarna applådera..

Sammanfattningsvis så var den en väl genomförd match av laget, med inslag av sydeuropeisk fotboll...

Värt att nämna är att det i fortsättning är akuellt att passa när man kommer 4 mot 1, så det blir det hårdträning på kommande vecka.

Extra plus till spelarfru Helena för dom fantastiskt goda bullarna efter matchen, det uppskattas väldigt mycket!

Det var även väldigt roligt att se att ägaren kunde komma ner till denna match och se sina adepter prestera en väl genomförd match, samma ägare tog även ut matchens lirare som idag till föll a1! Grattis!

A-Team- Det spricker opp... 12-0

Målskyttar:
A1 4
A2 3
Bogren 3
LillDaven 1
Pecka 1

Publik 9

Matchens lirare: A1

Skytteliga:
Bogren 12
A1 4
A2 3
Pecka 2
Lilldaven 2
Ribben 2

// Lagerbäck




Truppen!

Då bloggen har fått information om att våra motståndare i serien har lagt till denna sida som startsida, kommer denna veckas matchtrupp att innehålla lite hemligheter och frågetecken...Bloggen har helt enkelt börjat jobba lite som Lasse Lagerbäck!

Men dom tio som ska göra det för A-Team imorgon är...

Sebbe
Alex
Ribben
Pecka
Bogren
LillDaven
Daven
Turtle
Artistkontraktspelare 1
Artistkontraktspelare 2

GM håller en plats öppen för en spelare som kanske kommer hela vägen från Skåne för att göra säsongsdebut..

Bloggen förväntar sig inget annat än tre poäng imorgon, annars så kan det bli så att det blir ett par kvartssamtal kommande vecka.

Väl mött på Korpvallen Arena, matchstart 1900!

// Lippi

Söndagssurr...

Då bloggarens mobil gått varm hela helgen om varför det inte kommer några nya inlägg så kan jag meddela att bloggen har varit upptagen med att jobba hela helgen, men med dom fantastiska besökssiffrorna här på bloggen kanske det här snart blir en heltidssysselsättning. När bloggen var på lokal i fredags vart han beskriven "som den nya Alex Schulman". På samma lokal träffade även bloggen en spelare i Linköpings Hockey Club med landslagsmeriter, som sa att "A-Team bloggen är snackisen i omklädningsrummet, skulle vara kul att få lite ansikten på spelarna". Som ni vet är LHCs önskan våran lag så del 1 i meet the players kommer att publiceras på bloggen i början av kommande vecka..

Om vi ska tala lite allvar så är det ju som sagt dags för match på tisdag, truppen är i skrivande stund inte spikad, men det snackas om att våran Artistkontraktsspelare kommer göra debut, truppen kommer att meddelas här på bloggen imorgon eftermiddag...

//  KongoKim

Det ryktas...

Att skytteligaledaren sjukskrev sig från jobbet idag Fredag, pga mental kollaps efter gårdagens förlust...

Att en av spelarna i A-Team utreds av diciplinkommitén, sedan han uttalade mindre vackra saker till en motståndare, detta hände efter ca 30 sekunders spel...

Att två spelare efter en blöt Lördagkväll för någon vecka sen, drog runt på stan och frågade folk "om dom var A-Team", vid ett nekande svar så tvingades dom tillfrågade att lägga benen på ryggen...

Att Kasta Gris killarna känner sådan sjuk press på sig inför deras debut, att dom använder handbollen som ursäkt för att inte vara med...

Att det börjar röra sig bland A-Teams kategori C supportrar inför matchen nästa vecka..

Att den centrala mittfältsmotorn Tidan inte kan sova om nätterna, "jag ser inte målet längre, jag ser bara en vägg"...

Att Sergeanten kommer göra debut nästa vecka, samma sergeant som ska springa Stockholm Marathon kommande helg med noll mil i benen...

Har ni några andra rykten att lägga till eller bara vill diskutera som ovanstående, släng er då in i kommentatorsfältet..

// Gud ser er

Första förlusten

På Torsdagskvällen inkasserade ateam sin första förlust, matchen mot IFK RealUnited Fc slutade 3-4.
Matchen förlorades i första halvlek då motståndarna ledde med 3-0.
Det verkade som vi trodde att vi världsmästare och trodde det bara var att ställa ut skorna för att 3 nya poäng skulle inkasseras, men motståndarna ville anorlunda och rev stora hål i vårt mittfält dom första 30 minuterna. I Halvtidsvilan vart det en riktigt hårtork från GM och vi kom ut som ett helt annat lag i andra. När Ribben efter 5 minuter fåt dit en reducering så tänds hoppet, men det tar inte lång tid innan det släcks igen då motståndarna kontrar och står för ett fint väggspel, målskytten har bara att rulla in den bakom en överspelad och övergiven sebbe i målet. Sedan tar vi oss samman och får dit två snabba, det sista genom ett fin inlägg som avslutas med en Martin Dahlin nick singerad Bogren. Dom sista fem minuterna är det konstant press mot motståndarnas mål,med en minut kvar får vi en hörna och skickar upp allt vi har, Pecka slår en bra avvägd hörna som Wahlbom får en klockren träff på, bollen går nere vid stolproten med målvakten gör en av de svettigaste räddningarna som någonsin skådas på denna planet, och strax därefter blåser den pratglada domaren av matchen. Domaren var riktigt på hugget och delade ut hela fyra fula kort till ateam, samt berättade sin livshistoria vid varje avblåsning. Vi gratulerar Fredrik Wahlbom till din nya vän!

Målskyttar:

Ribben 1

Pecka 1

Bogren 1


Varningar:

Ribben, Pecka, Alex samt Sebbe.


Publik: 9


Skytteliga:

Bogren 9

Ribben 2

Pecka 1

LillDaven 1
Matchens lirare: Sebbe
Pecka ska även ha ett omnämnade för snabb bollhämtning vid vår sista reducering, bra inställning!


Vi smälter den hör förlusten över helgen(Inga Skandaler i Media Tack!) och tar nya tag nästa vecka, Match Tisdag!

// Hiddink


Ny Match..

Då korpen har ett tätare spelschema än premier league så är det alltså dags för nästa match imorgon, Torsdag.
De som kommer att få bekänna färg heter så mycket som IFK Real United FC. En av medlemmarna i ATeam har följande att säga om motståndet: "De är som en blandning av Real madrid och Man U med en Pontus Wernbloom mitt i  allt" Scoutingrapporten från deras första två matcher lyder att det tydligen är ett riktigt benknäckargäng med en bra target...Då vissa i föreningen hellre behagar att kasta gris på kvällarna så kommer A-team att bestå av två debutanter på torsdag, Sebbes bror Carsten samt Fredrik Wahlbom. Ni ska känna er varmt välkomna till föreningen!

Så här dagen efter 5-1 segern har Bloggen tagit sig ett snack med 5målskytten Kalle Bogen, vi fick tag i honom precis innan han skulle börja kränga kläder på Solo...

Bloggen- Hur känns det?
Bogren- Jag kunde inte sova inatt för jag var så uppe i varv, min bästa match i min långa fotbollskärriär.
Bloggen-Hur ser du på kritiken om att du kör mycket onemanshow?
Bogren- Om man har den spetskompetens som jag besitter så tycker jag det är okej....
Bloggen-Hur ser du på Torsdagen match?
Bogren- Passa mig, så löser det sig.
Bloggen- Tack för pratstunden, och lycka till imorgon!
Kalle "Hybris" Bogren- Tack!

Följande spelare är uttagna tills Morgondagensmatch;

Sebbe
Ribben
Alex
Hampus
LillDaven
Daven
Bogren
Pecka
Wahlbom
Carsten


Inom kort så kommer det startas en Meet The Players del här på bloggen, skriv gärna i kommentarerna vem ni vill ha som först ut under denna avdelning.

// General manager

Nu kör vi...

Efter påtryckningar har det nu tagits ett beslut om att starta en ateam blogg, det kommer att bjudas på matchreferat, matchenslirare och skytteliga medmeramedera...

Det hela startade ju som bekant förra veckan med en enkel 5-1 vinst mot Active omsorg. Den matchen går inte till historien direkt, vi nöjer oss helt enkelt med att säga att det borde blivit det dubbla...

Målskyttar:

Bogren 3
LillDaven 1
Ribben 1
Matchens lirare: Med ett fantastisk brytningssäkerhet och aggresiv inställning går priset till Alex.

Tidigare ikväll var det dags för säsongens andra match, mot C-laget. Denna match var även en tidig seriefinal då dom vann sin första med 5-3.

Det var lite nervöst innan då motståndet såg hyfsat ut under sin värmning, men med ett 1-0 mål av Bogren efter ca 30 sekunders spel så spred sig ett lugn i laget, och vi kunde spela ut. Tidan gjorde ett bra jobb som pådrivare på mitten, men hade som vanligt lite svårt i avslutsmomenten, men som tur är har vi ju vår egna Pippo Inzaghi, Kalle Bogren som gjorde hela 5 mål och vart lika glad efter varje, det mest minnesvärda är efter en inspark hur han på Alan Shearer vis går upp och skaller dit den i krysset. Ribben gör som vanligt sitt jobb på backen och står för ett par offensiva räder som var nära att att resultera i mål. Det var vi tar med oss från denna match är hur märklig domarnivån är i korpen....Tidan var nära att snacka till sig ett rött då han helt frågade domaren varför det inte blev frispark...

Resultat 5-1
Målskytt: Bogren 5
Matchens lirare: Bogren( se ovan)
Publik: 6


Skytteliga:
Bogren 8
Lilldaven 1

Ribben 1


Nästa match är nu på Torsdag klockan 1900!
// General manager


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0