Ateam överlever!?

God dag kamrater! Länge sedan det förekom någon slags trafik på denna sida. Hoppas ni haft en bra höst/vinter och inledning på våren. Vad jag förstått ifrån min nära bekantskapskrets har det tidigare funnits oklarheter om hurvida det kommer att bli ngn fortsättning för Ateam...

Rykten säger dock att Pecka tagit eget initiativ och betalat in en medlemsavgift på 3600 pix för klubbens överlevnad. En avgift som givetvis kommer att spridas på alla spelare och som betyder att Ateam får delta i årets serie- cupspel.

Därför väntar nu en inventering av vilka som kommer att dra på sig den röda dressen. Vad jag förstått från vår kapten finns det ca 8-11 stycken som har intresse av att vara med. Vänligen lämna ert klartecken för denna säsong i kommentatorsfältet.

Vem som ska ha ansvar för denna blogg är dock fortf. oklart. Råder nu osäkerhet om vad som sker för mig under våren, samt om jag blir kvar i Linköping. Blir jag det vill jag gärna spela, men efter 1,5-2 års fixande med trupp/skrivande vill jag endast fokusera på spelandet. Därför kan jag meddela nu att vi söker en ny internetansvarig. Ngn som är sugen? Lämna gärna förslag på ngn som är lämpad att ta över!


Hörs inom kort!


/W.



RSS 2.0