Ekängen United - Ateam 1-5 (0-2)

Avslutningsmatchen för vårsäsongen blev en enkel resa för Ateam. Med 5-1 mot Ekängen United säkrades seriesegern och de röda hjältarna kunde efter slutsignalen under gårdagen jubla. Alla spelare som varit delaktiga i laget kan klappa sig själv på axeln för sina insatser under säsongen. Dock skall vi se till att vinna de två återstående matcherna som väntar i höst. Eller hur!


1:a halvlek

Trots att laget hade möjlighet att spela till sig seriesegern under gårdagen såg spelet i första halvlek håglöst ut. Inställningen som funnits i de tidigare matcherna såg ut att saknas hos vissa spelare (kan erkänna att jag var en av dem, därav var jag bedrövlig. Vilka som var bra i Ateam, respektive dåliga, syntes klart. Den för dagen något bristande motivation kan ha berott på att våra motståndare knappt förmådde att skapa något. Detta gjorde oss något för avslappnade. Framåt var vi ineffektiva. Wahlbom missade ett friläge i första, där han enligt rapporter ifrån sina kamrater kunde passat. Även ett skott tog i stolpen från nämnde person. Pecka hade också ett bra läge som sumpades då målvakten hos motståndarna fick sträcka ut. 1-0 kom visserligen av dessa två spelare på ett turligt sätt. Pecka avlossade stora kanonen som tog Wahlbom i magen/bröstet och styrdes in. 2-0 gjordes därefter av Patte och detta var betydligt snyggare. Med en väl slagen hörna från Didde hittade Patte målet med pannan, behärskat. Detta kom att bli resultatet i halvtid.


2:a halvlek

I andra halvleken fortsatte ineffektivitet att vara ledordet. Wahlbom var den största målsumparen med trubbiga avslut, långt ifrån de han satt i tidigare matcher. Även Cap och Sebbe missade bra lägen. Dock gjorde detta inget då vi kontrollerade matchen. Cap kom att spela fram Sebbe enkelt till 3-0 innan han själv efter lite dribblingar pricksköt in 4-0. Däremellan hade motståndarnas back fått på sin livs träff bakom en chanslös Nicke. Om han sätter 1 av 1000 sådana igen är jag den första att gå ner på honom…J 5-1 var för dagen det snyggaste och kom av nämnde Wahlbom. Återkommer om detta under matchens utropstecken.


Sammanfattning

Man kan kortfattat säga att gårdagens match var en ända transportsträcka. Ekängen hade definitivt det sämsta försvarsspelet då det var vidöppet i de bakre regionerna hos dem. Att vi inte vinner med mer är en gåta! Dock tar vi de tre viktiga poängen som vi ska göra och avslutar vårsäsongen med sammanlagt 27 inspelade poäng. Stort grabbar!


Publik

12 betalande.


Målskyttar

Wahlbom 2

Patte 1

Strand 1

Cap 1


Betyg

OOO - Didde. Gör sin bästa match för säsongen. Bra framåt. Slår hörnan som ger det viktiga 2-0- målet! Snyggt!

OO - Cap. En av de spelare som visar motivation efter att varit avstängd den senaste matchen. Gör ett mål som lök på laxen. Låg bakom flera mål, men kan göra något till för att få tre bollar. Stora krav har vi på en av vår bästa spelare.

O - Patte. Ett mål och gediget arbete. Räcker långt, här till en boll. Stackars Alex och Daven blev precis utan. Tufft att spela i Ateam! Alex är den spelare som kanske fått aningen för några bollar, men två matcher återstår :-)


Matchens frågetecken

Stort att vi drar hela 12 personer och motståndarna 0. Vår bästa publiksiffra. Var har all åskådare varit innan? Och till den viktiga frågan, vart var alla vuvuzelerna som det snackats om den senaste tiden?


Matchens utropstecken

Wahlboms friläge från egen planhalva i slutskedet av gårdagens match var klass rakt igenom. Påväg fram till mål hann han tänka minst 3 olika tankar. Ska han gå på kraft, placerar bollen eller göra något snyggt. Han hade full kontroll på bollen, men när han närmade sig straffområdet fick han tillslut bollen för långt ifrån sig likt en gosse på sitt första fotbollskollo. Tillslut lyckades han peta bollen på den utrusande målvakten och med ett motlägg sedan fick vi se bollen via Wahlboms kropp gå in i en båge i mål. Svårt att förklara. Något man var tvungen att se! Klassavslut och nominerat till årets snyggast mål alla kategorier...


Hört efter matchen

En från Ateam pratade med en motståndare vi har kvar att möta i gruppen. Personen i fråga spelar i Domarn som vi möter i sista matchen. Han lät meddela att han hoppades på fullt lag hos dem... Det är skillnad på krav och målsättningar hos olika lag i serien J


Skytteliga efter nio matcher

Wahlbom 12
Strand 7
Pecka 5
Cap, Sanden 4
C.Holm, Tidan 3                                                                                                                                       Patte 2
Hampus, Ribben 1


Bolliga efter nio matcher

Pecka, Wahlbom 9
Cap, Nicke 7
Tidan 4
Alex, C.Holm, Didde, Ribben, Sanden 3
Strand 2
Patte, Slaktarn 1

 

Tack för alla matcher som varit säger internetansvarige. Hoppas ni haft en trevlig läsning under våren och sommaren. Ska bli skönt nu att få lite semester från skrivandet. Det sista matchreferatet var jobbigt att skriva. Dock är det alltid kul när något handlar om Ateam. Därför så kommer eventuellt något sommarreportage med de hetaste spelarna i Ateam senare i sommar. Håll utkik. Tack även till alla fans  som varit närvarande vid Ateams matcher. Välkomna tillbaka i höst! Trevlig sommar till spelare och fans önskar bloggen!

 

/W.


Tack för en fin vårsäsong!

Vill tacka alla spelare i A-team som har gjort en fantastisk vårsäsong! Alla har bidragit till att vi efter 9 omgångar är obesegrat och släpper i snitt in 1 mål/match! då är det svårt att torska! OM tabellen stämmer så har vi säkrat en plats i div 1 nästa säsong med 2 omgångar kvar:) Vill tacka Wahlbom lite extra som skriver fantastiska matchrapporter! Nu är inte nästa match förän i augusti så passa på att vila upp er!
Skulle va kul med lagfest eller nånform av aktivitet! Kan ni inte skriva en kommentar om ett datum som passar o om ni har några önskemål så ska vi försöka få ihop någonting!

TACK

/GM

Truppen mot Ekängen United

Grabbarna som ska göra det mot Ekängen... Samling 17.15

1.Nicke
2.Sebbe
3.Pecka
4.Patte
5.Ribben
6.Alex
7.Daven
8.Didde
9.Walle
10.Cap
11.Tidan

Hampus har inte lämnat nåt besked så ställs utanför truppen!

Start 7:an

Nicke
Alex-Ribben
Cap-Tidan-Patte
Wahlbom

Sub:Dave-Didde-Sebbe-Pecka


Sista matchen innan uppehållet!

Ingen rast, ingen ro...Lika bra att lägga ut ett nytt inlägg när man ändå är i form. Som jag skrev i det senaste referatet är det dags för sista seriematchen innan det långa uppehållet. Motståndet står Ekängen United för. Matchen kommer att spelas måndagen den 14/6 klockan 17.45 på plan 6. Domare för dagen kommer Roger Balogh att vara...

Anmäl redan nu er närvaro/frånvaro i kommentatorsfältet eller direkt till GM!

Ha en fortsatt skön vecka nu!

(Förresten, jag och Ribben skall kika på Uruguay-Frankrike på fredag! Hör av er om ni är sugna på att se den tillsammans med två hemmaexperter. Dock föredrar vi en stark defensiv fotboll med få chanser och gärna ett 0-0 resultat när 90 minuter är spelade...Kom för övrigt på mig själv hur mycket jag saknade Lagerbäck då Sverige mötte Bosnien senaste. 4-2 och svängdörrar. Hellre en chansfattig match med en halvchans för Elmander i 84:e. Det är klass och modern fotboll i min smak! :-P )

Kingstreet FC - Ateam 2-4 (2-3)

För första gången i år var det rejält manfall hos Ateam inför dagens seriefinal mot Kingstreet FC. Till matchen saknades sedan tidigare vår Cap p.g.a det röda kortet han fick mot Gomér & Andersson, och de andra som inte kunde närvara var Hampus, Daven, Sandh, Sebbe, Patte. En lång lista och tufft arbete för GM att få ihop ett lag! Därför var för dagen Slaktarn Liljegren inlånad samt Cristiano Holm! Lägg därtill att Pecka skulle dyka upp sent till matchstart, samt att Alex glömt pengar till domaren. Körigt värre, men inget är omöjligt visade det sig för Ateam. Vinst blev det i seriefinalen och laget skaffade sig ett grymt bra utgångsläge inför framtiden!

1:a halvlek

Eftersom vi inte hade de perfekta förutsättningarna inför matchen inledde Ateam aningen skakigt. Det såg lite rörigt ut, vilket medförde att vi hade svårt att ta tag i spelet. Dock gjorde inte motståndarna det heller. Inledning präglades av två lag som kände på varandra och ingen ville göra misstag. Att vi kom att få ettan var nog mer en tillfällighet. Ribben slog en hård frispark mot mål som Wahlbom snyggt skarvar in med foten bakom motståndarnas målvakt, 0-1! Efter vårt inledningsmål slappnar vi dock av. Motståndarna äter sig sakta men säkert in i matchen. På en fast situation träffar deras vassa forward bollen perfekt med huvudet, 1-1. Tvåan låter heller inte vänta på sig. Vi såsar i försvaret och efter en tilltrasslad situation gör motståndarna mål, 2-1. Tungt för oss, samt att det känns något orättvist!

Efter detta mål höjs spelkvalitén måste jag säga. Endel fina kombinationer från båda lagen, samt en domare som "släpper på spelet" och skapar flyt i matchen bidrar till detta. Att vi då får 2-2 och 2-3 innan paus måste kännas  knäckande för våra motståndare. 2-2 kommer efter en boll från Tidan som Wahlbom behandlar bra. Han gör sin favoritfint, Cruyff-finten (alltid) och får på ett placerat skott med vänstern i bortre hörnet. Ledningsmålet låter sedan inte vänta på sig och är även det ett placerat skott. Dock skall väl erkännas att det nog var menat som ett inlägg, men bollen går direkt i mål (kändes som Cristiano touch, men CH bjussar vänskapligt på det) då Cristiano stör målvakten i deras kasse. 2-3 och ledning i halvtid!

2:a halvlek

Andra halvlek kontrolleras av Ateam. Båda lagen spelar småtrevligt, utan att få till det i sista tredjedelen. Tidan har ett rungande skott  som nästintill hittar krysset och motståndarna har en bra nick som Nicke kan avvärja. Även Pecka, Holm och Didde har några chanser, men 2-4 låter vänta på sig en bit in i andra. Efter en snabb omställning får återigen Wahlbom på ett bra skott som letar sig in lågt i målvaktens vänstra hörn. Resterande tid av matchen spelas av och 3 nya poäng inkasseras för Ateam...

Sammafattning

Dagens match är både chansrik och rolig! Vi har visserligen en tunn trupp, men alla som är med gör bra insatser! Båda lagen försöker också spela en attraktiv fotboll, vilket vi lyckas bäst med! I alla fall en effektiv sådan...:-) Lägg därtill att domaren gör en bra insats och bidrar till trevlig stämning på planen...Inget är klart än i serien, men nu ska det mycket till för att vi ska tappa denna ledning som vi spelat till oss!

Publik

1, Nadja...Tack ska du ha! Tråkigt att inte fler ville se denna seriefinal...

Målskyttar

Wahlbom 4 (Hedersknyffeln CH var kanske på 2-3:an)

Betyg

Vill poängtera att alla som deltar idag gör bra insatser. Hade svårt att välja vem jag ville ge en boll...

Wahlbom OOO - Gör målen för dagen och är delaktig i det mesta framåt...(inte så konstigt när jag lirar forward) Dock gör Wahlbom det bra. Speciellt första målet med styrning på Ribbens frispark. Ribben ville meddela att det var andra matchen i rad som han hitta mig framför mål! Beror det på att vi känner varandra så bra älskling?:-)

Tidan OO - Involverad i mycket framåt idag. Tar för sig på mittfältet och nästintill äger det. Var värd att få hänga ett, men det kommer nästa match!

Slaktarn O - Mest för du ställde upp och hade 4-0 i någonting som du snackade om. Tror det var brytningar du surra om... Inte den tryggaste på fötterna, men med huvudet är du KUNG! Tack för inhoppet...

Matchens frågetecken

Detta skedde visserligen efter matchen, men Cristiano, är du medveten om att du tog med dig vattenflaskorna? :-)  Vi reflekterade kring detta och undrar om det var taktik för att du tycker det är kul och vill vara med nästa match?! För mig är du iofs alltid klaaaaaar...

Matchens utropstecken

Vi vinner dagens seriefinal trots en tunn trupp. Inget kan nu stoppa Ateams promotion verkar det som! Tack alla inhoppare samt alla andra som var där och bidrog till vinsten i seriefinalen!

Hört efter matchen

Hörde att motståndarnas nummer tio hade en mindre show rent snackmässigt under hela matchen. Kommentaren "nu blommar vi ut grabbar" får Tommy Söderberg att framstå som en lekman. Även kommentaren "nu höjer vi styrspelet" får en taktiker som Lars Lagerbäck att blekna. Festlig figur nummer 10!

Skytteliga efter åtta matcher

Wahlbom 10
Strand 6
Pecka 5
Sanden 4
Cap, C.Holm, Tidan 3
Hampus, Patte, Ribben 1


Bolliga efter åtta matcher

Pecka, Wahlbom 9
Nicke 7
Cap 5
Tidan 4
Alex, C.Holm, Ribben, Sanden 3
Strand 2
Slaktarn 1

Sista matchen innan upphållet spelas på måndag mot Ekängen. Vinst är det ända som räknas i denna match! Innan den spelas kan ni låta er inspireras av VM som startar på fredag. Ses om en dryg vecka!

/W.

Start 7:an

Sebbe kan tyvärr inte medverka ikväll.För första gången i år så kommer vi till spel med endast 2 avbytare! vi får se hur det går:)

Start 7:an
Mv:Nicke
B:Alex B:Ribben
M:Tidan M:Pecka M:Holm
F:Walle

Avbytare:Didde och Slakarn(debut)


Truppen inför Kingstreet FC

Samling 17.15 Plan 12

Grabbarna:
1.Nicke
2.Ribben
3.Alex
4.Walle
5.Pecka
6.Tidan
7.Holm
8.Slaktarn
9.Didde
+ Ev Sebbe

Ladda på för seriefinal nu!!!!

Seriefinal 7/6

Dags för årets höjdpunkt! Seriefinal på måndag den 7/6 mot Kinstreet FC. Matchen spelas på plan 12 klockan 17.45. Obs, se tiden! Anmäla din närvaro/frånvaro SNARAST i kommentatorsfältet eller till GM!

Väl mött och trevlig helg!

/Styrelsen

Ateam - Gomér & Andersson 3-1 (2-0)

7 raka efter dagens match, sug på den! Det ändå vi tar med oss från dagens match mot Gomér & Andersson är att vi återigen tar tre poäng! Tillställningen var oerhört sömnig, med få chanser och dåligt passningsspel. Efter måndagens urladdning mot Skillingen hade vi vad det verkade stora problem att ladda om och vara på fötterna i 60 minuter. Skärpning krävs definitivt nästa vecka då vi spelar seriefinal mot Kingstreet FC!

1:a halvlek

Matchen inleds visserligen bra. Efter att vi fått med oss en frispark en bit in på motståndarnas planhalva slår Ribbencrantz en perfekt macka som Wahlbom skarvar in i mål! Klassfrispark och klassavslut. 1-0  är ett faktum. Vi fortsätter sedan trilla boll rätt skapligt och tvåan står herr Sandh för. Efter att själv ha blivit nedgjord i straffområdet/utanför straffområdet sätter Sandh sin egen straff mycket säkert. Det skall tilläggas att bollen studsar tre gånger innan den når fram, men ändå en klockren straff... :-)  Efter 2-0:an slutar vi helt och hållet att spela fotboll. Vi får kanske en alltför lätt start och tror att vi bara kan spela av matchen. Motståndet visar sig vara så pass bra att detta knappt går... En rad halvchanser av Gomér & Andersson avlöser varandra och Nicke får agera på motståndarnas inläggsspel. Detta löser Nicke kanon. Bollinnehavet till Gomér, men ledningen till oss med 2-0 efter första halvlek...

2:a halvlek

Andra halvlek startar på samma sätt som den första slutar. Motståndarna äger mycket boll, men skapar inte mycket. Själv spelar vi på kontring utan att lyckas något vidare. Våra nyckelsspelare, Cap och Pecka har svårt att komma till och matchen blir lite grinig, med frisparkar och varningar åt båda hållen...Inget roligt åt något av hållen, med undantag för Christian(o) Holms nedtagning av bollen mellan båda sina ben...fräsigt Christian(o)!
Tillslut punkteras matchen efter en fin omställning av Ateam. Nämnde Holm assisterar snyggt Wahlbom som får på en rökare bakom en chanslös målvakt i motståndarmålet. Matchen slutar dock med två tråkiga sekvenser. Först får Cap rött kort (återkommer till detta), sedan lyckas Gomér reducera efter bristfälligt arbete bakåt. Sådant som händer, men tråkigt att vi inte fick hålla nollan....

Sammfattning

Ett dagsverke av Ateam mot enligt mig ett överraskande bra motstånd. Vad gäller Judas Bogren har han uppenbarligen andra uppgifter i sitt nya lag! Idag påminner nämnde person om en hårt arbetande Dirk Kuyt eller Frida Östberg...Välj själva..:-) Gossen kommer lyckligtvis till få avslutningslägen och Ribbencrantz har koll på sin barndomskompis. Skönt med tre poäng efter hack i maskineriet...

Publik

17 betalande. Kul att se att gamla profiler som Max, Nadja mfl. hade hittat upp till korpvallarna...Vår uppsättning med Bojan i spetsen var inte så dum den heller, mer sånt!

Målskyttar

Wahlbom 2
Sandh 1 (Straff)

Betyg

Dagens svåraste uppgift är att ta ut några som var riktigt bra...Vill inte låta alltför negativ, men jag tycker att alla gjorde rätt slätstrukna insatser.

Nicke OOO - Grymt säker på luftbollarna som kom. Och det var många! Bättre utsparkar (något undantag) och utkast än tidigare. Stabil...

Wahlbom OO - Två mål på två lägen. Snygg 3-0:a...

Ribben O - Hade bra koll på Bogren. Hade en fin rusch uppåt som kunde resulterat i mål, men tyvärr inte.! Några bra glidtacklingar som vanligt, speciellt den där du träffade bollen perfekt enligt oss i Ateam. Du fick varning har jag för mig...Väldigt tveksamt! Fin assist vid 1-0...

Matchens frågetecken

Visst var solen i ögonen Ribben, men måste du alltid göra sådär med handen? Honnören du gör ser ruskigt tramsig ut och frågan är om den hjälper... Länge sen jag såg Rio Ferdinand göra så en solig dag på Old Trafford...

Matchens utroptecken

Att ta av sig tröjan efter mål i Korpen är show. Speciellt om man är lite halvfet och inte jobbat bränna...Bjuder dock på den och funderar på vad jag ska toppa den med nästa gång jag gör en balja, näcka kanske :-)

Hört efter matchen

Domaren meddelade att Cap är avstängd nästa match. Stackars Cap som var grymt revanschsugen på spel efter att han inte gjort en inte alltför fin prestation enligt honom själv...Kommer nya matcher där du kan får dominera lillgrabben....Blir det en back öl på rött förresten?!


Skytteliga efter sju matcher

Strand, Wahlbom 6
Pecka 5
Sanden 4
Cap, C.Holm, Tidan 3
Hampus, Patte, Ribben 1

Bolliga efter sju matcher

Pecka 9
Nicke 7
Wahlbom 6
Cap 5
Alex, C.Holm, Ribben, Sanden 3
Strand, Tidan 2

Nu är det bara att vässa klorna inför måndagens uppgift mot Kingstreet! Håller er ifrån Ågatan och sex/samlevnad. In i bubblan och ladda inför årets viktigaste match...Spännande!

/W.



Ny start 7:a

Återbud på Hampe!

M:Nicke
B:Alex B:Ribben
M:Pecka M:Cap M:Didde
F:Walle

Sub: Holm forward/mitt, Sandh Mitt, DJ phat dave back

Start 7:an mot Gomér o Andersson

MÅLVAKT: Nicke
BACKAR: Alex  -  Ribben
MITTFÄLTARE: Hampus  -  Cap  -  Pecka
FORWARD: Wahlbom

SUB: Daven(BACK), SANDH (MIT.), HOLM, DIDDE (MIT./FOR.)

Ladda för match nu!

Truppen

Grabba som ska göra det mot Gomér o Andersson!
Helt seriöst den jävel i A-teams trupp som inte har 100% fokus på matchen o inte är beredd att offra sig imorgon kommer bli petad i ögat...hårt  ! Accepterar inte nån "blaj"match! Nu förstör vi frisyrerna på mammas pojkar!!!

1.Nicke
2.Pecka
3.Cap
4.Walle
5.Ribben
6.Alex
7.Didde
8.Hampus
9.Daven
10.Sandh
11.C.holm


ICA Skillingen - Ateam 0-6 (0-1)

En korpmatch varar i 60 minuter. Skönt för det något trögstartade Ateam som allt som oftast producerar efter matchens sidbyte.Så ock under gårdagen. Med 5-0 på motståndarna i andra och bud på flera tog man sin sjätte raka seger. Ramstarkt bakåt och kreativt framgåt ger oss självförtroende inför onsdagens viktiga drabbning!


1:a halvlek

Första halvlek är en uppvisning i missade målchanser. Alla "offensiva" spelare har bra lägen som inte resulterar i mål. B.la. så kontrar Sebba starkt, men har svårt i avslutsläget, Pecka försöker sig på distansskott utan resultat och Sanden löper, samt dribblar mycket utan att riktigt få till det. Vi är alldeles för omständliga och tar felatiga beslut i lägen där vi har chans att måla. Även motståndarnas målvakt har tur som träffas av en hårt slagen frispark. Visserligen kommer vi ändå att vinna första halvlek efter ett behärskat avslut av Tidan då han placerar bollen säkert bakom motståndarnas målvakt. Vem som assistera till målet har jag glömt, men skönt att äntligen få betalt för allt slit! Bakåt ser det tryggt ut och motståndarna skapar ingenting. Detta kom att gälla hela matchen tack var ett starkt försvarsspel...

I första halvlek uppstår även en tråkig incident. Motståndarnas korpulente åldring satsar fullständigt på en nedsparkning av Sebbe och lyckas! Inte snyggt!  Sebbe reagerar genom en eftersläng, om än en smula onödigt. Dock är det ännu onödigare då motståndaren sedan mottar/slår? slag mot Sebbe. Som tur är kommer flera Ateamspelare till undsättning och Sebbe får en varning för tilltaget. Helt rätt, men domaren missar fullkomligt att varna Skillingens buse! En varning på honom hade definitivt varit befogat!


2:a halvlek

Efter ett snack i pausen bestämmer vi oss för att inte lägga energi på motståndarna eller domaren som knappt blåser för något. Detta ger direkt resultat. Därför känns det extra skönt att Sebbe får trycka till sin kombatant från första halvlek och distinkt skjuta in 2-0:an. Efter detta dör våra motståndare fullkomligt...

3-0 kommer efter att Wahlbom legat och fiskat. Med en fin passning (tror det är Sandh, Pecka inblandad med) görs mål med W:s yttersida. Efter detta uppstår en lite roliga situation. Sandh blir något oväntat besviken på sig sjäv efter en felpass. Ilsket löper den annars så timida gossen mot bänken o skriker byte. Därefter hoppar Sebbe in, vi återtar bollen och Sebbe petar enkelt in 4-0 i öppen kasse. Du skulle inte bytt Sandh:-) Innan matchen är slut får Skillingens mål två ytterligare påhälsningar. 5-0 av Wahlbom på ett friläge och 6-0 gör Patte i matchens slutskede. Snyggt skott! Detta kom även att bli matchens slutresultat, utklassning!


Sammanfattning

Som jag skrev är det andra halvlek som avgör. En kombination av tryten ork hos motståndarna, samt att vi gör en bra andra halvlek är vinstreceptet för dagen. Två raka hållna nollor kan bli tre och förhoppningsvis kan vi fortsätta på den inslagna vinstvägen genom en seger mot Bogren och co...


Publik

12 betalande. Vi hade fyra, nästan rekord. Kan vi slå det på onsdag? Förhoppningar finns!


Målskyttar

Strand 2

Wahlbom 2

Tidan 1

Patte 1


Betyg

Duktiga spelare bakåt, Sebbe het, men dessa spelare fick bollar...

OOO - Pecka. Spindeln i näte, navet, katalysatorn! Det mesta helt enkelt... Gör ett hästjobb på mitten i Caps frånvaro. Får tyvärr inte sätta dit någon, men hotar hela tiden med sitt mäktiga skott! Måste vara tråkig att möta...Dagens bästa spelare!

OO - Wahlbom. Ödmjukhet må inte vara min stakaste egenskap. Försökte ta på mig de objektiva glasögonen och då komma fram till en bättre kandidat, men jag klarade det inte. Pecka övertalade mig omedvetet när han sa att han tyckte att jag skulle ha tre bollar för gårdagens match. Riktigt så bra var jag inte, men det räckte till två. Två mål, vunna närkamper och några snygga dribblingar. Okej att det blir lite mycket kladd ibland (ska försöka dra ner på det) men det är min spelstil...

O - Tidan. Låg länge på två plus länge tills min balljor kom. Gjorde det viktiga 1-0 målet. Är grymt kylig i sina avslutningslägen. Jobbade hårt och slet kopiöst under 60 min. Fin form nu!


Matchens frågetecken

Var det någon förutom Fredrik Wahlbom (tränarmaterial att se sådant) som såg Tidans löpning vid Pattes 6-0 mål. Osa klass där! Att dra med försvaret sådär som han gjorde hör hemma på en högre nivå. Gata för Patte! Mer sådant av alla spelare, dvs. att överlappa och göra det tråkiga jobbet så kommer vi springa igenom serien obesegrade.


Matchens utropstecken

Rörde sig domaren något under hela matchen? Nicke sprang garanterat mer än gårdagens tomte. Han var långt ifrån situationerna hela tiden...Till Sebbe sa han vid kurret följande; "-Du killen, du har fått din sista chans"! Vi räknade med rött, han gav gult...hade han koll på det? Festligt!


Hört efter matchen

C.Holm berättade för mig att Pecka sagt följande; "-Alltså Nicke tycker fan om att provocera". Bra konstaterande Pecka! Hur länge har ni känt varandra? Inget nytt under solen, men du kul att du kom på det igår...


Skytteliga efter sex matcher

Stran 6
Pecka 5
Wahlbom 4
Cap, C.Holm, Sanden, Tidan 3
Hampus, Patte, Ribben 1


Bolliga efter sex matcher


Pecka 9
Cap 5
Nicke, Wahlbom 4
Alex, C.Holm, Sandh 3
Ribben, Strand, Tidan 2

 

 

Match mot Judas Bogren på onsdag som verkar gjort ett rejält uppköp i sitt klubbbyte (läs med ironi). Vill bara meddela om Gunilla läser det här för dig att det kan bli tufft för dig på onsdag. Vi ser fram emot matchen med tillförsikt! En fråga, om du mot förmodan skulle göra mål på din gamla klubb, kommer du fira målet? Blir en intressant drabbning, så ta med alla ni känner för Ateams nästa match på onsdag, då kör vi!

 

/W.


 


RSS 2.0