Tack för en fin vårsäsong!

Vill tacka alla spelare i A-team som har gjort en fantastisk vårsäsong! Alla har bidragit till att vi efter 9 omgångar är obesegrat och släpper i snitt in 1 mål/match! då är det svårt att torska! OM tabellen stämmer så har vi säkrat en plats i div 1 nästa säsong med 2 omgångar kvar:) Vill tacka Wahlbom lite extra som skriver fantastiska matchrapporter! Nu är inte nästa match förän i augusti så passa på att vila upp er!
Skulle va kul med lagfest eller nånform av aktivitet! Kan ni inte skriva en kommentar om ett datum som passar o om ni har några önskemål så ska vi försöka få ihop någonting!

TACK

/GM

Kommentarer
Postat av: W.

Tack GM! Kan bara instämma i det du skrivit och även passa på att rikta ett stort tack till dig som arbetat hårt med att få ihop allt runt laget! Stort arbete! Ska spåna lite på någon aktivitet och lär återkomma med förslag snart. Matchreferat kommer imorgon runt lunch. Ha det!

2010-06-14 @ 23:02:10
Postat av: Cap

Instämmer med föregående skrivare och GMs inlägg. Nicke tjatar om vi har kul under matcherna? Jag säger såhär, man har kul när man vinner:D Stort jobb av alla i ateam och en guldstjärna till GM och Walle för hans rapporter.

2010-06-15 @ 03:27:11
Postat av: Anonym

Jag instämmer med.



Jag tycker vi skall spela paintball. Det finns en given arena strax utanför åtvid. Jag kan meddela att personen som driver den är föredetta lokal naziledare och överintresserad av militära ting. Han har nyligen införskaffat ett gammalt militärfordon som skall användas vid anfall. Man kör och strider från fordonet. Vidare har han byggt ett kulsprutenäste med tillhörande rökgranater. Läs mer på färgboll.se



2010-06-15 @ 13:00:15
Postat av: teratologen

Missade namn på ovanstående inlägg.

2010-06-15 @ 13:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0