Start 7:an

Inte det snyggaste gänget men vad gör det!?

M:Nicke
B:Alex B:Ribben
M:Tidan-Nya Cap-Pecka
F: S.Strand

Sub: Patte,Daven, Sandh

Truppen

Grabba som ska göra det mot Ica skillingen!

1.Niklas Fredriksson
2.David Carlsson
3.Martin Tiderman
4.Sebastian Strand
5.Patrik Pettersson
6.Peter Annell
7.Johan Sandh
8.Fredrik Wahlbom
9.Kristoffer Ribbenkrantz
10.Alexander Westerdahl

håller en plats öppen för Didde som inte har behagat att svara!
Återbud från Cap, Hampus

Lagkapten imorgon när både Ordinarie Cap e borta o ass cap e borta så utser jag på egen hand F.Wahlbom som vår ledare! 

Samling 18.30


Gemenskap

Den 11 Juni är det dags för Sverige premiär av filmen A-team. Jag GM tycker det skulle vara trevligt att samla hela truppen till en biokväll men lite käk o kanske någon grogg! Vill höra hur övriga A-teamare tycker om detta? kommentera:)
Truppen mot Ica skillingen kommer att presenteras inom kort!!!
Väl mött!
/B.A

Matcher 31/5 och 2/6

Återigen dubbla matcher i nästa vecka för Ateam. På måndag handlar det om ICA Skillingen klockan 19.00 på plan 1. Matchen på onsdagen spelas mot Gomer & Andersson på plan 9. Även då 19.00. Vill att ni meddelar er närvaro/frånvaro i kommentatorsfältet så snabbt som möjligt för att underlätta laguttagningarna! Väl mött!

/Lagledningen


Nya tröjor!

Det har under tidigare inlägg figurerat uppgifter om tröjbyte i Ateam. Efter samtal mellan GM och internetansvarig har det dock beslutats att skjuta på detta projekt till nästa säsong. Dels för att vi redan avverkat ett flertal matcher, samt att en marknadsgrupp tillsatts för att hitta sponsorer som vill vara med på Ateams "resa mot toppen"! Redan nu finns det en intressent som kan tänka sig vara del i Ateams storsatsning mot högsta divisionen. Vi lär återkomma i denna fråga framöver! Undertiden är det välkommet att lämna förslag i kommentatorsfältet rörande tröjmärke! Trevlig helg!

/W.

Ateam - Atletico Linköping 2-0 (0-0)

Återigen seger för de röda! Gårdagens tillställning går inte till historien som den mest chansrika matchen, utan mer som den tjafsrika. De pubertala motståndarna gnällde och skavde sönder våra hälsenor medan domaren för dagen var fantastisk dålig som lät det pågå hela matchen igenom. Dock visade vi prov på härlig kämpaglöd och kunde sedan stå som vinner för dagen efter slutsingnalen. Igår var det visserligen små marginaler som avgjorde, men detta gör bara vinsten ännu skönare...

1:a halvlek

I den första halvleken är vi väldigt passiva. Vi går inte in hundra i närkamperna, vilket gör att våra motståndare får äga bollen och dominera bollinnehavet. Framåt har vi svårt att skapa chanser. Det ända som vi lyckas prestera är en hård frispark från Pecka som målvakten hos motståndarna räddar. Att vi vunnit fyra matcher innan denna kan inte skönjas av det dåliga spelet. Visserligen skapar inte våra motståndare några heta chanser, men det är de som för matchen...Krissamtal i paus, vilket skulle ge resultat i andra...

2:a halvlek

Andra halvlek startar dock som första. Motståndarna sticker upp och tilldöms först en frispark, en meter utanför straffområdet. Domaren ändra sig sedan efter diverse påtryckningar från motståndarna och dömer straff. Detta måste varit en av Korpens största domarmissar alla kategorier. Ett skämt helt enkelt, för att uttrycka sig milt! Som tur är går Nicke åt rätt håll och räddar straffen snyggt! Vad som kunde ha skett annars kan man bara spekulera i, men om de gjort mål hade det blivit tufft att ta sig tillbaka... Efter det horribla domslutet lyckas vi ta oss samman. Nu är det vi som tar tag i taktpinnen och skapar en rad lägen, b.la ett hårt distansskott av Pecka som träffar Cap precis framför mål. Den som sedan får sätta ettan är just Cap. Efter en lustig träff på ett skott letar sig bollen in i målvaktens bortre och 1-0 är ett faktum. Sedan är matchen vår. Sanden ökar på till 2-0 med ett klassavslut och matchen är därmed i hamn. Vi är närmre 3-0, en vad våra motståndare är en reducering.

Sammanfattning

Med den skrala första halvleken i åtanke ska vi vara nöjda att vi är med i matchen. Som jag skrev är vi väldigt passiva och verkar tro att det ska fixa sig ändå i första halvlek. Även om det är Korpen räcker det inte med att ställa in skorna, vilket vi får visa i andra halvlek då vi höjer oss ett snäpp. Slutresultatet är rättvist och äntligen får vi hålla en nolla. Bra målvakts- och försvarsspel ligger till grund för detta!

Publik

14 betalande. Mycket kan man sägas om våra motståndare, men kul att de hade med sig lite småtjejer bredvid om någon förutom jag uppfattade dem...:-)

Målskyttar

Cap 1
Sandh 1

Betyg

Cap OOO - När det går trögt för laget kliver Cap fram i andra. Kul att se honom gå in och trycka bort motståndarna. Gör mål och ligger bakom det mesta i anfallsspelet! Fortsätt så...

Nicke OO - Räddar en straff i ett oerhört viktigt läge. Stabil på de fasta situationerna. Även bättre med fötterna för dagen även om han inte har så mycket att göra under matchen. Därför blir det ingen trea :-)

Hade jättesvårt att sätta ettan. Funderade på många i backlinjen och även på mittfältet. Dock blir det (trumvirvel)

Pecka O - Likt Cap tar han för sig i andra då han blir lite grinig! Oerhört viktig för laget med sin löpkapacitet och sin blotta närvaro då smågrabbarna vek ner sig i duellerna och blev rädda för vår best!

Matchens frågetecken

Jadu! Vad ska vi säga om matchens rättskipare? Innan matchen tejpade Tidan dit en siffra på min tröja. Vi skämtade då med domaren. Han sa att Kopren är som Premier League till mig! Konstigt nog verkade hans demens spela honom ett spratt när han blåste igång matchen. Straffen har jag redan nämnt, efterslängarna med. Men Jaffes uteblivna straffspark, de felaktiga inkastbesluten, de felaktiga insparksbesluten, de felaktiga hörnbesluten...ja, listan kan göras lång. Glömde förresten fördelen han inte lämnade då Tidan gjorde bort motståndarnas back snyggt. 3 mot 1 och gubbfan Pettersborg (han hette så) blåser...ridå!

Matchens utropstecken

Våra motståndare tyckte att vi var det gnälligaste lag de mött hörde jag. Men det krävs två för en tango och jag måste säga att det var deras ungdomliga gnällentusiasm som smittade av sig. Är inte helt objektiv i mitt utlåtande, men jag tycker att de var de som var de värsta kålsuparna! Lägg till att Pecka saknar hälsena efter matchen, samt att vi andra fick ta emot efterslängar likt  i en GSG-match! Detta gör att vår upprördhet är befogad...Ner till Panino/HM och häng grabbar!

Hört efter matchen

Saxat från Aleticos facbooksida:
"Förra veckans mål med sex poäng av sex möjliga klarades av utan större bekymmer, mycket tack vare stabilt spel. Morgondagens match lär bli en av de tuffaste i klubbens historia, men chanserna till seger är ändå stora med tanke på lagets fina form".
 
Kul att vi fått ett namn inom Korpen. Vi må vara seriösa, men oss dem finns det riktig hybris! Se alla länkar....

http://www.facebook.com/event.php?eid=128694933810487
http://www.facebook.com/pages/Linkoping-Sweden/Atletico-Linkoping/56774529753
http://www.svenskalag.se/start.asp?teamID=2214

Skytteliga efter match fem

Pecka 5
Strand 4
Cap, C.Holm, Sanden 3
Tidan, Wahlbom 2
Hampus, Ribben 1

Bolliga O efter match fem 

Pecka 6
Cap 5
Nicke 4
Alex, C.Holm, Sandh 3
Ribben, Strand Wahlbom 2
Tidan 1

Obesegrad efter fem och första nollan som sagt. Vad sägs om en ny nolla nästa vecka och bättre anfallsspel från alla. Vi säger så och ses efter helgen. Sköt löpningen i veckan:-)

/W.


Första 7:an

GK: Nicke
B:Alex B:Ribben
M:Pecka M:Wahlbom M:Sandh
F: Hampus

Bänk: Cap,Tidan, Didde


Truppen

Ännu har inte alla svarat på om man kan eller vill vara med imorgon.
Det enda negativa svaret har jag fått är från Patte! Om alla andra kan som inte svarat kan så blir vi 12 spelare, då har jag bestämt att jag (GM) kliver åt sidan!

Truppen förtillfället:
Tidan
Daven
Lill Daven
Pecka
Sandh
Cap
Wahlbom
Ribben
Alex
Väntar svar från Hampus och Sebbe!

A-team VS Athletico

19.00 Plan 6!
Anmäl er närvaro/frånvaro SNARAST!

Trevlig helg
/Bahne


BK Ölkaggen - Atem 1-7 (0-1)

7-1. Detta blev slutresultatet efter gårdagens holmgång. När man kommer hem från en match i korpen och ska skriva matchrapport brukar det var en ganska enkel uppgift. Efter gårdagens insats är det dock desto svårare. Detta främst beroende på alla underbara sekvenser som andra halvlek innehöll. Att komma ihåg alla snygga passningar, kliniska avslut och dribblingskonster är krävande... Har dock försökt att knåpat ihop ett referat i alla hast denna härliga torsdag...

1:a halvlek

Första halvlek ska vi helst glömma. Vi såg övermodiga ut och tog svåra beslut istället för enkla. Motståndarna var visserligen bra, men det kändes som vi gjorde vår sämsta halvlek för säsongen. Det ända positiva från första halvleken är Nickes svettiga räddning på ett närskott och Wahlboms distinkta nick till 1-0 i början av matchen. Inlägget kom från Cap och var perfekt, likaså avslutet. I paus kommer vi överens om att höja oss spelmässigt och ta för oss i närkamperna. Detta koncept blir vinnande.

2:a halvlek

Om första halvleken var dålig är andra halvlek raka motsatsen. Överlägset vår bästa halvek i år.  Vi får igång kortpassningsspelet och får med många spelare i anfallet. Genast börjar vi producera framåt. Jag har tyvärr inte koll på vilka som spelade fram till alla målen, men jag hoppas ni har överseende med detta. Det jag vet är däremot att tvåan kommer då Sanden får på en fin pärla i nättaket efter några minuter in i andra. Därefter är det övertag för oss. Trean prickar Tidan säkert in och fyran skjuter artistspelaren C. Holm i mål med vänstern. Efter detta gör motståndarna deras enda mål på en vass kontring. Sedan kom det att handla om Ateam för hela slanten. Christian Holm börjar tillsammans med sina kollegor dominera mittfältet och nu är det proppen ur. Vi radar upp härliga kombinationer och målen trillar enkelt in. Holm styr in femman likt en måltjuv, 5-1. Pecka får på ett riktigt smultron från halva plan, 6-1, och Holm avslutar andra halvlek med 7-1:an... Underbart!

Sammanfattning

Som jag skrivit tidigare gör vi en riktigt dålig första halvlek, men en riktigt bra andra. Motståndarna orkar helt enkelt inte stå upp mot oss i andra då vi trummar på framåt. Alla har spring i benen och bidrar! Skönt för oss är att vi återigen får betalt genom tre nya poäng. Nu har Ateam 4 raka vinster och 12 poäng på kontot. Dock är vi inga världsmästare för det, det återstår mycket jobb...

Publik

5 Betalande. Tack familjen Holm för stödet plus en korpulent dam på andra sidan.

Målskyttar

C. Holm 3
Wahlbom 1
Sandh 1
Tidan 1
Pecka 1

Betyg

Det fanns många att välja på med undantag för de tre som jag valde. Även Sanden, Pecka, Cap, Wahlbom, Alex, Larry, Kroaten, Nicke gör bra insatser. Hm... det blir alla: -)

OOO - C. Holm. Killen har en ruskigt fin bolltouch. Det syns att han jobbat mycket med den på Aftongatan (är jag rätt nu) i sin ungdom. Börjar matchen lite trevande, men jobbar sig sedan in i den och är slutligen planens dominant. 3 mål och inblandad i det mesta är ett fantastiskt betyg! Vi hör oss om du är aktuell i fortsättningen...

OO - Ribbencrantz. Nu börjar Jaap Stams mongolida bror att vakna. Det han saknar i snabbhet tar han igen i positionsspel. Gör en riktigt bra första halvlek då motståndarna pressar på...
O - Tidan. Mannen med det enkla spelet, lagspelaren. Vår egna Pep Guardiola . Får kröna ett bra dagsverke med ett mål. Kul för Tidan!

Matchens frågetecken

Kul att se Sanden så spelsugen. När vi är elva man, dvs. fyra avbytare gör killen ett byte i andra halvlek på 17 minuter ungefär… Visste killen om det? Han är för skön… Liknar Peckas långkörare från förra säsongen. Lugn nu Pecka, du behöver inte kommentera detta…

Matchens utroptecken

Det finns många utropstecken från matchen. Alla artistspelarnas inhopp, Nickes parader i målet, mittfältarnas uppätning av motståndarna, Walles tvåfotare *2, Larrys klackpass, Ribbens fina brytningsspel, Peckas drömmål… Jaa ni, välj själva!

Hört efter matchen

Måste få ha lite hybris. Kolla klippet och lär http://www.youtube.com/watch?v=jHy0onvjnuI&feature=related ! Ronaldinho gör den efter 20 sek. in i klippet. En tiki taka eller va brassarna kallar det för. Själv gjorde jag en omvänd sådan. Om än ruskigt långsam J Efter matchen sa han som jag gjorde den på att den var riktigt snygg. Jag svarade med att det var tragiskt att till och med jag gick på den… Nästa steg blir o göra den i fart, återkommer om några år…

Skytteliga efter matchen

Pecka 5
Strand 4
C. Holm 3
Cap, Sandh, Tidan, Wahlbom 2
Hampus, Ribben 1
Bolliga efter fyra matcher
Pecka 5.st
Alex, C Holm, Sandh 3.st
Cap, Ribben, Strand, Wahlbom 2.st
Nicke, Tidan 1.st

Sådär. Vet inte om allt stämmer men jag tror det. Har skrivit i bilen, så det kan förekomma endel grammatiska fel och vara allmänt slarvig som jag nämnde i ingressen. Trevlig helg i alla fall och väl mött i nästa vecka! Sköt er kost!

/W.

Match

Bk ölkaggen står för motståndet! ett gäng som gått obesegrat sina 3 första precis som vi.
Vi har lite ändringar i truppen:
Hampus har lämnat återbud, Patte ska träna, Sebbe är med i första sen träning, sen tidigare missar semesterfirarna Carlssons bataljen. Med så många återbud så har jag ringt in en kille som alla känner och som va lysande de få matcherna han va med: C.holm

Truppen således
Nicke
Sebbe
Pecka
Sandh
Wahlbom
Ribben
Alex
C.Holm
Cap
Tidan

Presenterar även första 6:an

Mv. Nicke
B. Wahlbom B. Alex
M: Sandh M. Annell M. Cap
F: Sebbe

Ateam - GSG 5-2 (2-0)

Så var serielunken igång. Säsongens tredje match spelades mot GSG och frågan innan var om matchen skulle spåra ur som förra årets matcher mot GSG. Svaret blev icke och istället blev matchen avslagen, samt avgjord relativt tidigt i början av andra halvlek. 3 nya poäng inkasserade ånyo, skönt och viktigt att visa vilka som ska vinna serien...

1:a halvlek

För första gången i år startade Alex i backlinjen. Även Patte var nykomling på planen i en första halvlek som fördes av våra motståndare till en början. De visade prov på bra fasta situationer och Ateam såg lojt ut. Men vi kom att arbeta oss in i matchen och efter Peckas framspelning till Sebbe som målade tappade våra gula motståndare initiativet. Vi vaknade  till och hade en rad chanser, men utan att vara effektiva och skärpta i avsluten. 2-0 målet kom dock och det var riktigt snyggt. Efter ett fint kombinationsspel kunde Cap slå in bollen i öppen kasse. Ett riktigt Bogren mål för de som kommer ihåg den alibi-spelaren...

2:a halvlek

Andra halvlek var som de båda tidigare matcherna transportsträckor. Vi slog av på takten för tidigt och tillät motståndarna pröva Nicke som var bra i kasse. Återigen tappde vi positionerna på de fasta situationerna och detta uttnyttjade våra motståndare. Både till 4-1 och 5-2 (tror jag). Inget av målen kan Nicke lastas för. Framåt visade vår Cap upp fin touch och agerade framspelare till 3-0 innan GSG:s reducering kom som jag nämnt. Fyran stod Sebbe för efter härliga kämpatakter och Hampus spelade snyggt fram Pecka till 5-1:an.

Sammfattning

Svårspelat på leråkern. Gör det vi ska, inget mer. Nicke får för första gången visa upp lite målvaktsspel av god klass. Dagsverke i lervällningen, men vi måste bli mindre omständliga. Nu har vi 9 poäng på 3 matcher, full pott.

Publik

4 betalande. Tråkigt.

Målskyttar

Strand 2
Pecka 2
Cap 1

Betyg

Fanns de som hamnade precis utanför. B.la Ribben, Pecka, Strand. De tre bästa enligt bloggaren är...

Alex Westerdahl OOO - Skönt att ha dig tillbaka. Du må visserligen inte vara taktiskt skolad med positionsspel och sådant trams, men det behövs som sagt var inte då du vinner varje duell och ger 100 i varje närkamp. Gott så!

Cap OO - Gör en fin match. Ligger bakom många mål och släpper bollen i perfekta lägen. Fortsätt så!

Nicke O - Äntligen lite att göra. Om man nu ska säga så. Med undantag för endel utsparkar gör du ett stabilt intryck och några bra räddningar. Speciellt en benparad i andra! Bra så!

Matchens frågetecken?

Planerna på Korpenvallarna. Visserligen ska man väl inte ha allt för stora krav, men gräs istället för lera skulle uppskattas av alla inblandade. Om en planskötaren finns bör den personen sparkas...:)

Matchens utropstecken!

Domaren! Han var klockren och visade till och med fördel. Grymt adidaskit från -97 hade han med. Bra där!

Hört efter matchen


GM var besviken på försvarsspelet vid målen. Inte så konstigt. Motståndarna får sätta dit två stycken på fasta situationer. Skärpa efterlyses i framtiden där så kommer första nollan snart. Även avsluten kan bara bli bättre...


Skytteliga efter tre matcher:

Pecka 4
Strand 4
Cap 2
Hampus 1
Ribben 1
Sandh 1
Wahlbom 1
Tidan 1 (Straff)

Ribben, är du nöjd? Tror de är i bokstavsordning och straffskytten längst ner...

Bolliga efter tre matcher:

Pecka 5.st
Alex 3 st.
Sandh 3.st
Cap 2.st
Starnd 2.st
Wahlbom 2.st
Nicke 1.st

Snart match igen. Rengör skorna och drick mycket vatten! Tack för idag, slut för idag!

/W.

Truppen

SAMLING 17,15 RIBBENKRANTZ 100 KR TILL DOMAREN!

Truppen:

1.Nicke
2.Sebbe
3.Patte
4.Pecka
5.Ribben
6.Walle
7.Alex
8.Hampus
9.Cap
10.Sandh
11.Tidan

GLÖM INTE TA MED RÖD TRÖJA

Daven kan men har sagt att han kan stå över så blir nog även fallet
Lill Dave har inte svarat om han kan eller inte så han står över, familjen Carlsson åker även på semester i veckan så vi ska inte slita ut dom i korpen när de ska iväg!

Truppen till onsdagen ser i nuläget ut som måndagenstrupp - Sebbe o Patte

Tack!

Vill passa på att tacka Peter för en trevlig tillställning igår! Vi är alla nöjd och vi hoppas att vi snart kan dra ihop något  liknande igen. Kanske då hos någon annan spelare i Ateam... Alla höll en okej nivå under gårdagskväll, men jag tror att Ribben eller Daven gick segrande i tävlingen att var mest berusad :-) Grattis! Ladda för morgondagens match och förhoppningvis ska vi inkassera tre nya poäng... Truppen kommer inom kort, tror jag...

Trevlig söndag!

Matcher

Nästa vecka smäller det med dubbla bataljer!
Nu på måndag är det dags för GSG och ¨på onsdag Bk Ölkaggen
Vill att ni meddelar er närvaro/frånvaro för båda matcherna så snart som möjligt!
Hoppas vi ses ikväll på Syrengatan!
/Mange Bahne

NYA STÄLL

Kommentera vad ni tycker!

Matchställ & Priser  
     
Leverantör Pris/paket Stl
Adidas 229:- XXS-XXL
Puma 249:- S-XXL
Umbro 289:- S-XXL
Kempa 308:- M-XXL
Uhlsport 189:- M-XXL
Team Sportia 199:- XS-XXL
     
     
Alla priser avser t-shirt + shorts.  
     
Tryckpriser:    
Siffror Rygg 30:-/st  
     


MATCH

På måndag e det dags igen, mot bekanta GSG!
GSG förlorade senast mot Bogrens pissgäng! 5-2
Jag vill att man meddelar sin närvaro eller frånvaro senast på lördag!
Det e nästa vecka det är match på onsdagen också!

Ha en trevlig vecka kamrater!
/Mange Bahne

De rosa hämnarna - Ateam 1-4 (1-4)

Säsongens andra match spelades igår. Vi kom tillspel utan två av vår mittbackar, men trots detta kunde vi lämna korpvallarna med 3 friska. Full pott efter två omgångar och frid och fröjd i laget efter den turbulenta försäsongen.

1:halvlek


Om Häcken slog rekord i Allsvenskan senast mot Halmstad med det snabbaste målet någonsin måste Ateams Sebbe Strand slagit korpens rekord under gårdagen. Efter en skral hemåtnick från en mittback i motståndarlaget snappade Sebbe upp boll och placerade in 0-1. Drömstart för de röda!
Vi fortsatte trilla boll fint och Pecka med övriga Ateamspelare dominerade mittfältet. Därför var skrivit i sten att det var just Pecka som skulle hänga tvåan. Efter fint förspel av Cap kunde vår begåvade mittfältare sätta dit tvåan. Motståndet var dock helt okej (med undantag för slipsen i målet) och tilläts i Ateams press sticka upp och reducera på en fast situation. Sanden tappade markering och Nicke var chanslös. Dock fick Sanden revansch då han en stund senare fixade fram 1-3 målet som vår Frank Lampard (eller Tidan om ni nu vill) behärskat rullade in. Efter 1-3 gick luften ur våra motståndare något och när Pecka med en långboll kunde nå Strand lobbade denne in 1-4 bakom De rosa hämnarnas egna Fabien Barthez. En rolig situation från första halvlek var Nickes utspel "är det ett skämt?" till domaren efter en billig frispark. Nicke fick smaka på den gravt alkoholiserade domarens andedräkt och en glosoppa a´la Colina. Helfestligt!

2:halvlek

Andra halvlek blev som jag skrev förra matchen en ända transportsträcka. Vi spelade helt okej, kontrollerat, men utan att förta oss. Hampus och Sanden hade två halvchanser, men något mål gjordes inte. Det närmaste vi kom ett mål i andra halvlek var Wahlboms raket på frispark som träffade ribban. Kunde blivit ett drömmål!

Sammfattning

Sammanfattningsvis gjorde laget en bra första halvlek. Alla lagdelar gör ett gediget jobb. Andra halvlek blir ett sömnpiller. Nicke fick också delta genom att göra sin första räddning i solen och Daven, Wahlbom, Tidan samt Cap fredade det egna målet bra därbak. Ribben och Alex saknades inte:-) En enkel lagseger!

Publik

5 betalande

Målskyttar

Strand 2
Pecka 1
Tidan 1 (Straff)

Betyg


OOO - Pecka. Återigen dominant på mittfältet. Storklubbar står i kö, men ingen har råd att värva den kompetenta mittfältaren med det häftiga humöret. Fortsätter Pecka såhär kan det bli en rolig vår/sommar/höst.

OO - Strand. Gör två mål och visar prov på att han är en klinisk avslutare.

O - Wahlbom. Många fina krossbollar. Bra positionsspel och en rungande frispark som var värd ett bättre öde. Hård konkurrens om sista bollen, men efter övertalning från Strand var jag inte sen att utnämna mig själv. Dock på målfoto mot Daven och Tidan.

Matchens frågetecken?

Tyvärr kan vi konstatera att vi inte är något publiklag. Endast Ted på vår sida, samt två glädjeflickor i andra halvlek. Tragiskt då vi har så många artister och snygga spelare. Detta måste höjas! Ring in polar´n eller ditt senaste ligg. Bättring!

Matchens utropstecken!

Att vi har stora krav på Cap är givet. Gör en ok-match igår. Dock tror jag inte det var någon som missade hans nedtagning på Wahlboms cross. Porr, om vi ska vara fula i munnen. Bollen knulla foten, mer sånt! :-)

Hört efter matchen


Daven funderar på att kliva ner i hierarkin som första frisparksskytt. Pecka, Ribben, Tidan, Strand, Wahlbom plus några fler har ett vassare skott. Dock skall tilläggas att han jobbat hårt på dé så någon kan det bli i framtiden!

Skytteliga efter två matcher:

Strand 2
Pecka 2
Tidan 1 (Straff)
Wahlbom 1
Sandh 1
Hampus 1
Ribben 1
Cap 1

Bolliga efter två matcher:

Pecka 5.st
Sandh 3.st
Wahlbom 2.st
Strand 2.st

Ses i helgen, glöm inte att komma på något förslag till helgens galej!

/W.

Lagfest 15/5!

Jaha. Då var det dags för årets första fest för spelarna i Ateam. Denna äger rum hos sir Peter Annell den 15/5 i eleganta stadsdelen Valla, närmare bestämt på Syréngatan 4 C. Vad jag har förstått ligger denna adress i närheten av Dialectbutiken/Pizzeria Monte Carlo. Någon tidpunkt är inte bestämt. Detta får gärna värden/GM kommentera i kommentatorsfältet. Alkohol medtages, men kom gärna med förslag på om vi ska grilla eller hitta på något annat skoj?

Det är givetvis inget tvång att delta, men det skulle vara trevligt om så många som möjligt kan närvara...
Skriv i kommentatorsfälten om ni kommer att dyka upp. Att medta kvinnor/flickor primeras...:-)


För övrigt har jag inte fått ner något om dagens match. Fastnade framför Prestige med Balen. Riktigt trevlig film. Återkommer med en rapport under morgondagen. Bra jobbat idag grabbar!

/W.

Startsexan

                           Nicke
         Daven                       Wahlbom
   Tidan               Annell                 Cap
                          
                            Strand

Truppen

Truppen mot de rosa hämnarna:
Nicke
Sebbe
Daven
Lill Daven
Cap
Ribbenkrantz
Sandh
Annell
Walle
Tidan

Väntar svar från Hampus!
Alex har jag hört ryktesvägen va sjuk
Patte är utomlands!

SAMLING 18,30 VALLEN

Truppen

De som meddelat sin närvaro till matchen på måndag är

Nicke
Lill Dave
Dave
Tidan
Jaafar

ser ganska tunt ut...

Match på Måndag!

Hej alla elitidrottare! Nu är det dags för match igen.

Vi möter DE ROSA HÄMNARNA på måndag klockan 19.00 plan 6.

Nicke återkommer med laguppställning!

LADDA!


Ateam - Märgben 6-1 (4-0)


S:et var bokstaven för dagen då Ateam mötte Märgben på Korpvallarna denna måndagskväll. Seriepremiär, seger och spelsug kan sammafatta årets första seriematch som relativt tidigt kom att vara avgjord då Ateams spelskicklighet var större än motståndarnas. 3 poäng säkrade och en segerviss trupp ser fram mot kommande seriematcher. SÅJA!

1:halvlek

Första halvlek gestaltades av klar dominans från Ateam. Laget fick en tidig ledning då Pecka visade prov på hårt jobb och effektiv målskytt i samma person. Efter detta hade Ateam ett fortsatt spelövertag där man ägde mycket boll. 2:an kom efter en perfekt slagen hörna då Wahlbom fick stå fri, nicka i ribban, för att sedan ta sin egen retur och därefter avsluta i mål. Laget fortsatte sedan dominera och om vi sedan gjorde 3-0 genom Sanden eller Hampus vet jag inte helt säkert.  Dock tror jag det var korpens lätt snyggaste spelare Johan Sandh som gjorde det på sin chipsfeta namne. 4-0 placerade Hampus?! in säkert innan domaren visslade för dricka.

2:halvlek

Andra halvlek blev en ända transportsträcka. Märgben reducerade på hörna då de snappade upp en andraboll efter tveksamt ingripande i försvarsspelet. Nicke var chanslös i målet trots sina vita nya skor. Vi kladdade och blev omständliga, men vi var aldrig hotade. Tillslut bestämde vi oss för att ta hem andra halvlek och Ribben skruvade elegant in ett smultron, 5-1 och segergest. Ribben har troligtvis inte sovit en blund inatt efter detta. 6-1 kom senare efter en snabb omställning där Cap avslutade kyligt i målvaktens högra lågt. Game, set, match!

Sammfattning

Laget gjorde en stabil insats utan att ta ut sig fullständigt. Man kontrollerade tillställningen och visade tidvis upp fint omställningsspel och bra avslut. Något att bygga på för framtiden även om motståndet kommer att bli bättre...

Publik

14 betalade

Målskyttar

Pecka 1
Wahlbom 1
Sandh 1
Hampus 1
Ribben 1
Cap 1

Betyg


Som en nyhet för året har jag tagit mig frihet att dela ut bollar till de som jag tycker stått för de bästa insatserna under matchen. Jag hoppas ni har överseende med detta och jag skall vara så objektiv jag bara kan.
Mina åsikter överensstämmer inte nödvändigtvis med ATEAMS övriga spelares åsikter. Hoppas ni uppskattar detta tilltag. Betygskalan är tre bollar, två och en. Efter säsongen delas pris ut till den som fått mest cojones.

OOO - Johan Sandh. Kopiöst arbetande Sandh får bästa betyg och också lön för sitt hårda arbete med ett mål på kontot. Kul att se honom tillbaka och fortsättar han som under gårdagen kan han bli riktigt nyttig för Ateam.

OO - Pecka. Gör alltid ett bra jobb. Visade att han ville ha mycket boll och ger alltid hundra i närkampsspelet.

O - Wahlbom. Involverad i  många mål om man räknar andraassist. Giller att slå den långa bollen, samt att han kan användas överallt på plan. En laghora...

Matchens frågetecken?

När bestämdes det att Daven skulle slå frisparkarna. Har han haft extrainsatt möte om den känsliga frågan med endast han själv som deltagare...

Matchens utropstecken!

Sandens klockrena kommentar till brunkaren i motståndarlaget efter två grisiga efterslängar inom loppet av 30 sekunder. "Är du CP i huvudet på riktigt..."

Hört efter matchen


Pecka funderar på att byta planhalva, intressera sig för killar och ta en fika med Märgbens Vinnie Jones...



Hoppas ni uppskatta säsongens första matchrapport. De kommer ungefär se ut såhär varje gång. Nu ser vi till att förbereda oss rätt inför nästa vecka med bra träning, rätt kost och mycket samlag.

/W.

Snedsparken 2010

Att säga att Ateams årspremiär skedde under gårdagen är inte att hålla sig till sanningen. Laget har nämligen redan avverkat en turnering i Ryds-fotbollshall. Detta genomfördes i april och en liten skara på sju tappra krigare deltog. Spelarna var Cap, Pecka, Wahlbom, Patte, Ribben, Nicke och inlånade J. Wahlbom. Nedan följer en kortfattad  genomgång om vad laget presterade i Korpen/Kompis/Företags-turneringen Snedsparken 2010:


Match 1:

Ateam - Tekniska Verken 5-0

Syntes inte att det var årspremiär. Benen på spelarna såg riktigt pigga ut även om motståndet var under all kritik Laget lekte enkelt hem matchen och Ribben bjöd på show då han dribblade av ett gäng motståndare för att sedan avsluta kyligt likt sin store idol Der Bomber.

Målskyttar: Pecka 2, Cap 1, Ribben 1

Match 2:

Ateam - Chuck Norris 2-5

Ateam ställdes redan i gruppen mot regerande mästarna från Norrköping. Motståndarlaget bestod av ett gäng nysvenskar med god teknik. Motståndarna kan definitivt ha varit det bästa laget Ateam mött. Dock hängde Ateam på bra i matchen  och den avgjordes inte förrän i slutet då siffrorna rann iväg när de röda satsade framåt.

Målskyttar: Pecka 1, Cap 1

Match 3:

Ateam - Gult lag 4-0

Avslutningsmatch i gruppspelet och även avgörande match. Vinnande lag skulle följa Chuck Norris till a-slutspel. Ateam visade upp fint försvars- och målvaktsspel och vann matchen enkelt utan att ge 100%.

Målskyttar: Pecka 2, Patte 1, Wahlbom 1

Match 4 (kvartsfinal):

Ateam - Örebro 3-2

Hade efter en bra start 3-0 och kontroll på matchen. Då visades en motståndare ut, vilket konstigt nog nästintill blev ödesdigert för Ateam. Dock lyckades man freda sitt egna mål och ta sig till semifinal.

Målskyttar: Cap 2, J.Wahlbom 1

Match 5 (semifinal):

Ateam - Chuck Norris 0-5

Ett tröttkört Ateam torskade semifinalen i den moraliska finalen. Chuck Norris tilläts göra allt för enkla mål och kunde enkelt ta sig till final.

Sammanfattar man turneringen kan man säga att målvakts- och försvarsspelet till stora delar fungerade med undantag för semifinalen. Detta är något vi bygger vidare på inför kommande kamper. Att delta i flera sådanhär inbjudningsturneringar kan även i framtiden  bli aktuellt för Ateam...Tack till alla som deltog för en trevlig dag och hoppas att Pecka lärt sig beställa en SPAGHETTI BOLOGNESE, inte bara en bolognese :)

Matchrapport på seriepremiären kommer inom kort.

/W.

Spelarförlust

"Härmed avslutar jag min karriär i Ateam då jag inte kan kombinera arbete och spelande. Vill passa på att tacka mina lagkamrater för förra säsongen och önska er lycka till i framtiden"


Detta är senaste nytt från Ateam. Spelaravhoppet skedde under en lunch med lagets internetansvarig och lagkapten. Storstjärnan och förra säsongens skyttekung Kalle Bogren har alltså valt att lämna Ateam.
Vi tackar Kalle för tiden som varit och lämnar dörren öppen för honom om han ändrar sig. Tack Kalle!

/W

Startsexa

Målvakt: Nicke
Backar: Ribben, Daven
Mittfältare: Hampus, Peter, Tidan
Anfallare: Sebbe


RSS 2.0