Snedsparken 2010

Att säga att Ateams årspremiär skedde under gårdagen är inte att hålla sig till sanningen. Laget har nämligen redan avverkat en turnering i Ryds-fotbollshall. Detta genomfördes i april och en liten skara på sju tappra krigare deltog. Spelarna var Cap, Pecka, Wahlbom, Patte, Ribben, Nicke och inlånade J. Wahlbom. Nedan följer en kortfattad  genomgång om vad laget presterade i Korpen/Kompis/Företags-turneringen Snedsparken 2010:


Match 1:

Ateam - Tekniska Verken 5-0

Syntes inte att det var årspremiär. Benen på spelarna såg riktigt pigga ut även om motståndet var under all kritik Laget lekte enkelt hem matchen och Ribben bjöd på show då han dribblade av ett gäng motståndare för att sedan avsluta kyligt likt sin store idol Der Bomber.

Målskyttar: Pecka 2, Cap 1, Ribben 1

Match 2:

Ateam - Chuck Norris 2-5

Ateam ställdes redan i gruppen mot regerande mästarna från Norrköping. Motståndarlaget bestod av ett gäng nysvenskar med god teknik. Motståndarna kan definitivt ha varit det bästa laget Ateam mött. Dock hängde Ateam på bra i matchen  och den avgjordes inte förrän i slutet då siffrorna rann iväg när de röda satsade framåt.

Målskyttar: Pecka 1, Cap 1

Match 3:

Ateam - Gult lag 4-0

Avslutningsmatch i gruppspelet och även avgörande match. Vinnande lag skulle följa Chuck Norris till a-slutspel. Ateam visade upp fint försvars- och målvaktsspel och vann matchen enkelt utan att ge 100%.

Målskyttar: Pecka 2, Patte 1, Wahlbom 1

Match 4 (kvartsfinal):

Ateam - Örebro 3-2

Hade efter en bra start 3-0 och kontroll på matchen. Då visades en motståndare ut, vilket konstigt nog nästintill blev ödesdigert för Ateam. Dock lyckades man freda sitt egna mål och ta sig till semifinal.

Målskyttar: Cap 2, J.Wahlbom 1

Match 5 (semifinal):

Ateam - Chuck Norris 0-5

Ett tröttkört Ateam torskade semifinalen i den moraliska finalen. Chuck Norris tilläts göra allt för enkla mål och kunde enkelt ta sig till final.

Sammanfattar man turneringen kan man säga att målvakts- och försvarsspelet till stora delar fungerade med undantag för semifinalen. Detta är något vi bygger vidare på inför kommande kamper. Att delta i flera sådanhär inbjudningsturneringar kan även i framtiden  bli aktuellt för Ateam...Tack till alla som deltog för en trevlig dag och hoppas att Pecka lärt sig beställa en SPAGHETTI BOLOGNESE, inte bara en bolognese :)

Matchrapport på seriepremiären kommer inom kort.

/W.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0