A-Team visade vart skåpet ska stå!

Som rubriken antyder så genomfördes kvällens match mot Det Spricker opp.. på ett fördömligt, dom nio som hade tagit sig till Korpvallen Arena för att se mål blev inte besvikna, matchen slutade hela 12-0 till A-Team!

Då samtliga i laget som var med om den snöpliga förlusten förra veckan hade rannsakat sig själva ordentligt, plus att laget kryddades med två artistkontraktspelare(nedan kallade at1 samt at2) så var laddningen på topp inför matchen
Matchen inleddes i rasande tempo av A-Team, och när motståndarna för första gången kom upp på offensiv planhalva, då hade det gått 8 minuter och det hade redan rasslat i nätet två gånger bakom deras förträffliga målvakt, han var deras bästa spelare och utom honom i mål skulle det kunnat komma upp mot 25 bolls differans. Dom första två målen gjordes av våran specielle målskytt Bogren samt at1. Trean kommer även den tidigt av Lilldaven efter en fin macka av Bogren, han kanske borde passa mer...

Efter 3-0 målet kommer lite av den berömda hybrisen, och det ska klackas, snurrfintas och överstegas, en som dock klarar det med beröm godkänt at1 som snurrfintar i motståndarnas straffområde och lägger bollen förnedrande lätt förbi deras målvakt. Resultatet står sig till paus och där så tar våran coach för dagen Wahlbom och drar upp riktlinjerna för andra halvlek.

I Andra halvlek rinner det på och det bjuds på en del godbitar från A-teams sida, 7-0 målet av pecka är det världsklass på, en stenhård sträckt vrist från 26 meter som målvakten fortfarande står och tittar efter...

I den 45 minuten får vi se en riktigt show av Hampus på högerkanten,som vänder bort motståndare efter motståndare, om det inte vore så att att hampus varit vit skulle han i det momentet kunna förväxlas med Ronaldinho, Bloggen bockar och bugar och tackar för showen!

Dom två sista målen bär en mästares stämpel, i det här faller singerade at2, vid det första uppfattar at2 med Usains Bolts reaktionstid, att målvakten har kommit lite långt ut och slår en magnifik lobb över honom som dimper ner precis under ribban. När man inte tror att ögat kan njuta av mer fotbollskonst slår han till igen, denna gång på en boll 
 av a1, bollen kommer i huvudhöjd strax utanför straffområdet, även denna gång uppfattar at2 att målvakten är lite långt ute och skarvar bollen i huvudhöjd med yttersta spetsen av tån(tänk Cantonas berömda hoppkick) och även denna gång seglar bollen in i en fin båge strax under ribban. Efter detta mål började även motståndarna applådera..

Sammanfattningsvis så var den en väl genomförd match av laget, med inslag av sydeuropeisk fotboll...

Värt att nämna är att det i fortsättning är akuellt att passa när man kommer 4 mot 1, så det blir det hårdträning på kommande vecka.

Extra plus till spelarfru Helena för dom fantastiskt goda bullarna efter matchen, det uppskattas väldigt mycket!

Det var även väldigt roligt att se att ägaren kunde komma ner till denna match och se sina adepter prestera en väl genomförd match, samma ägare tog även ut matchens lirare som idag till föll a1! Grattis!

A-Team- Det spricker opp... 12-0

Målskyttar:
A1 4
A2 3
Bogren 3
LillDaven 1
Pecka 1

Publik 9

Matchens lirare: A1

Skytteliga:
Bogren 12
A1 4
A2 3
Pecka 2
Lilldaven 2
Ribben 2

// Lagerbäck




Kommentarer
Postat av: Anonym

hatten av gubbar. Jävligt nice att höra att at1 o at2 presterar och efter endast en match i den röda tröjan placerar sig i toppen av den interna skytteligan. Väldigt kul att publiksiffran stiger!

2009-05-19 @ 21:35:57
Postat av: Anonym

Jag är inte helt nöjd med skytteligan, jag vill gärna se mitt namn före Peckas och Lilldavens eftersom jag är back och således får färre chanser att göra mål. Den egentliga skytteligan är således:



Skytteliga:

Bogren 12

A1 4

A2 3

Ribben 2

Pecka 2

Lilldaven 2

2009-05-19 @ 21:43:15
Postat av: van hooijdonk

måste säga att jag är oerhört imponerad av ribben, fruktansvärt snabb i starten framförallt när det bjuds på bakverk.. (fantastiskt goda f.ö- tack så mycket) även oerhört roligt att se hampus trolla på kanten í andra halvlek för att sedan gå av för syrgas..

2009-05-19 @ 22:26:45
Postat av: van hooijdonk

fantastiskt kul att se ribben så snabb i starten, framförallt när det vankades bakverk efteråt.. (mycket goda, tack så mycket) även oerhört trevligt när hampus plockade fram trollspöet i andra halvlek för att direkt efteråt gå ut för syrgas..

2009-05-19 @ 22:36:28
Postat av: Simon Bank

många plus i den här matchen

Stabilt försvar, och hur ska nicke kunna peta ateams målvakt när han gör en sån här match.

Kul att se ribben slita så hårt en riktig slitvarg, bör dock träna på att hålla ner skotten.Till sist roligt att det har börjat lossna för en av daven bröderna.

2009-05-19 @ 22:38:41
Postat av: Teratologen

Bra jobbat gubbar! Jag får många frågor om mitt namn. Detta är ett utdrag från källan till all kunskap wikipedia där de beskriver hans första bok "äldreomsorgen i övre kåbedalen" ----

"Romanen påstås vara de kvarlämnade anteckningarna efter 11-årige Helge Holmlund där denne berättar om sitt liv i Hebbershålet i Kågedalen med sin morfar och deras sadomasochistiska förhållande. Deras sysselsättning rör sig vanligen om våldtäkt, mord, andra sexuella grymheter samt filosofiska samtal. I deras samtal finns en mängd anspelningar på den klassiska litteraturen, nazistisk ideologi samt esoterika."



Ser fram mot att spela med er nästa match! Insidertips gör gällande att målvakten är lång och fullkommligt värdelös på markbollar! Ni vet var ni ska skjuta... jag håller mig där bak

2009-05-19 @ 22:54:53
Postat av: Wahlbom

Tack för dagens insats mina herrar. Vill dock påpeka att det känns lite som en coachvinst Mitt brandtal i paus gjorde att vi kunde spela ut och punktera matchen tidigt i andra. Och förresten, om det är CH som är Van Hooijdonk så vet du att du inte inte skriva inlägg på tom mage, det blir bara fel då:)

2009-05-19 @ 23:12:29
Postat av: van hooijdonk

haha, vilken tur att du hade ätit innan dina inlägg då..

2009-05-20 @ 11:50:19
Postat av: Wahlbom

Jag tycker vi skyller allt på den som ansvarar för denna blogg.. Vi vet båda att vi att vi har råkat ut för en smärre komplott..:-)Mig veterligen ska man aldrig kasta glas i stenhus eller hur det nu var...

2009-05-20 @ 12:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0