A-Team-GSG 2-1

Som rubriken visar vart det vinst idag för dom röda eleganterna i A-Team. Matchen slutade alltså 2-1.

Innan matchen som var en seriefinal blåstes igång var det full laddningen i truppen och det var en 100%koncentration när matchen började. I första halvlek är vi det klart bättre laget och går till halvtidsvila med 1-0. Det kunde varit mer då Pecka hade en riktigt rökare i krysribban endast efter ett par minuters spel. Första målet gjordes efter fint kombinationsspel(har ni smygtränat?) av Wahlbom fint framspelad av Pecka och At2.

I andra halvlek fortsätter vi koncentererat och får ett mål efter ca 5 minuter singerat Larry. Motståndarna kontrar dock snabbt genom en reducering, ett väldigt tursamt mål ska sägas, Sebbe gör en fantastiskt räddning på ett skott så snubblar en av deras spelare in returen. Efter deras mål får samtliga sju spelare den berömda betongkepsen, men dom sista 20 är en riktigt bra kämpainsats av samtliga spelare i laget, långbollarna från deras backar mot deras välväxta spelare(både på längden och på bredden) haglade in mot Sebbe som dock stog upp på ett föredömligt sätt och visade vem som chef i straffområdet. Vi redde till slut ut stormen och när vi kommer tre mot målvakten blåser domaren av, och ett tvpucks jubel bryter ut bland "di röe".

Sammanfattningsvis gör försvaret och Sebbe i mål en nästan prickfri match, samtidigt som mittfält och anfall tar bra med hemjobb och många Tobbe Linderoth löpningar. Extra plus till Sebbe och Alex, sistnämda även utsedd till matchens lirare. Efter denna mycket viktiga match går A-Team upp i serieledning och där planerar vi att stanna.

Om motståndet är det värt att nämna att dom spelade väldigt ovårdat och den annars utmärkta domaren borde kanske ha halat upp något rött kort eller två. Dom la även mycket fokus på att gnälla på precis varenda domslut som gick mot dom, så det var väldigt skönt att visa vilka som bestämde.

Värt att nämna är att vår captain har fått en egen fanclub med banderoller och allt som hör till, kul för honom!

Publik:10, Rekord!