Ateam-Ekängen

Eftersom herr wahlbom inte orkar ha hand om bloggen längre så tyckte någon smart jävel att jag skulle ta över så vi får väl se hur det går...

Lite om måndagens madråpförsök Ekängen stod som motståndare. Om jag inte kommer ihåg helt galet så fick laget stryk mot dem förra säsongen så det är inte ett dåligt lag.
Ateam börjar matchen bra med ett snabbt 1-0 genom sebastian.
Fortsätter sedan ha ett bra tryck mot ekängens mål och Sebastian gör även 2-0 där han blir fint framspelad av Dennis.

Ekängen börjar nu trycka tillbaka vilket tvingar ateam att göra vissa uppoffringar i försvarsspelet. Ribben får precis undan en boll i straffområdet innan han själv slår i backen med en duns.
Matchen svänger lite i första halvlek men ateam har flest skott på mål men lyckas inte få dit den.
Ekängen får sedan till det och spelar sig igenom ateams försvarsspel och Viktor i målet tvingas chansa men slänger sig åt fel håll och 2-1 var ett faktum.

Den andra halvleken är lite tjurigare och Många av killarna Koncentrerar sig mer på domarens insats än på det egna spelet. Vilket inte är så bra...
Detta leder till att Ekängen kan göra 2-2 då flera av spelarna "glömmer bort" att spela för att klaga på domaren, Ekängen kan då springa obehindrat genom ateams obefintliga försvar och lägg in bollen bakom Viktor.

Därefter är matchen jämn, men ekängen har något vassare tryck mot ateams mål. Vilket betyder att försvaret får mycket att göra, pratades vid sidan om att Fredrik satte sig i spagat för att täcka ett skott men det är inget jag såg själv...
Matchen slutar 2-2, en match med ganska mycket varningar om man jämför med tidigare matcher. Även ett rött kort till Sebastian då han fick ett andra gult kort med 8 minuter kvar att spela.

Alla spelare kommer undan med en okej bra insats, tycker inte att någon gör bort sig totalt men inte heller utmärker sig massor.
Pecka och Denis står för fina framspelningar, synd bara att lagkamraterna inte kan göra något bra av bollen bara. Kan även tycka att ekängens målvakt gör ett bra jobb.
Mycket distansskott under matchen men åt helvete för snett vissa gånger!