Lambo Super Bros-Ateam

Ska börja med att be om ursäkt för ett felstavat namn i förra inlägget som Dani Alves var så vänlig att upplysa mig om, det ska då vara OsCar istället för OsKar, ber om ursäkt och det kommer inte hända igen. Inför onsdagens match var jag själv väldigt ofokuserad på matchen men lyckades nog ändå samla ihop lite blogg material..
 
Nytt för onsdagskvällen Alexander Ruiz och målvakten Stefan vilket betyder att Victor som brukar stå spelar ute. Sebbe Strand tillbaka efter en matchs avstängning, Ribben spelar inte heller då han förra matchen drabbades av en hjärnskakning så han blev kvällens flaggvakt och coach. OsCar deltog inte heller.
 
Spelet svängde fram och tillbaka i början och jag tror att spelarna "kände" lite på varandra men sen kommer ateam sakta igång. Jaffe vinner boll på mittplanen testar skott men går till hörna. Sebbe kommer fri med en försvarare kvar att ta sig förbi, Ruiz springer fri på kanten med Sebbe delar inte med sig av bollen utan tappar den. Sebbe blir sedan av ngn anledning sur på vitas nr 10 och väljer att ta sats för att sedan tackla honom hårt så båda flyger i backen och tvisten mellan dem startar och fortsätter hela matchen.
 
Vitas nr 47 Niclas Karlsson var dock oerhört underhållande. Börjar med en vurpa direkt efter avspark, en vurpa till hinns med innan han, av sin egna lagkamrat, knäas på ett oerhört känsligt ställe. Dock hade han även mycket målchanser och det är ett tillbaka pressat Ateam vi får se.
 
Sebbe fortsatt upprörd, Jaffe varnas och genom ett fint uppspel av Lambo kommer 1-0.
Ateam har mycket chanser till att göra mål men missar återigen för mycket.
Kontring där Victor missar bollen precis, uppspel Pecka-Jaffe-miss. Ruiz missar.
Näsman lever farligt i eget straffområde om fäller lambos nr 47 som får straff. Sätter den i Stefans vänster hörn för att sedan ramla på ändan igen, mycket roligt, men 2-0 Lambo...
Ateam är stressat, inte mycket kvar att spela, mycket "one man show" som inte lyckas speciellt bra.
En oklar handssituation i vitas straffområde men ingen straff och Ateam kokar. Men den flaggande Ribben vid sidan håller sig lugn och försöker coacha laget. Ruiz försöker igen med skott på mål men missar, en lågt slagen hörna av Walle till en från bänken springandes Strand som skjuter tätt över men.... missar.
Vita Lambo får tillslut in 3-0 på hörna som fastställer slutresultatet. Innan domaren blåser slutsignalen hinner Sebbe dela ut en till, alldeles för hård, tackling som resulterar i ett gult kort. Man kan ju undra om det även i den här matchen gäller utebliven ADHD medicinering...
 
 
Nästa match: Måndag 3/6 kl 19.00 på plan 9 mot det svårstavade laget Crvena Zvezda. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll mina herrar! // Malin

Kommentarer
Postat av: Pecka

Trevlig läsning! Nu går vi för 3 poäng ikväll!

2013-06-03 @ 12:44:03
Postat av: Anonym

Bra jobbat Malin! Kommer det delas ut bollar eller är det försent för det nu? Kanske i cupen

2013-06-03 @ 15:04:29
Postat av: Malin

Det där med bollar tycker jag är svårt asså, så det är om ni inom laget vill ta ut bollarna så kan jag skriva in det här? Annars kanske det kan va en cupgrej?

2013-06-03 @ 16:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0