Crevena Zvezda- Ateam

För en gångs skull ett relativt soligt korpvallarna i måndagskväll. Laget var taggade till tusen för att ta tre poäng efter att ha spelat ganska dåligt de senaste matcherna. 
Sebbe nämnde innan matchen att han ikväll hade humöret under kontroll.
Ribben var tillbaka i laget efter sin skada och även Jens Källkvist var tillbaka efter att ha firat mors dag i Turkiet under en vecka. 
 
Ateam trycker på bra redan från start och får 0-1 efter bara efter ett par minuter genom Näsman, Walle och Strand som sätter dit den. 
Men det svänger snabbt och Crevena trycker tillbaka mot Victor i mål som lever lite farlikt för en stund men Ateam klarar sedan ut situationen för tillfället. Sen är det Jaffes tur att stå i centrum då det blir dömt straff efter att han fällt en spelare i målgården. 
Situationen var eligt många feldömd eftersom Jaffe tydligen inte var på spelaren utan att han la sig rätt lätt men domare tyckte anorlunda. 
Mål på straffen och matchen är jämn 1-1.
 
Domarinsatsen ifrågasätts av hela Ateams lag men Jens pratar lite för mycket så han åker på en varning. Ateam grubblar inte jättemycket på det gula kortet utan spelar vidare. De spelar upp bollen genom Jaffe, Pecka och Strad som skjuter men målvakten klarar det. 
Crevena får sedan en frispark när kvällens ADHD kille nr 7 fälls. Den samma tar sedan frisparken själv och gör antagligen sitt livs mål av att döma på hans målgest men förgäves då domaren inte ens har blåst igång spelet utan de får sedan lägga om frisparken. Frispark nr 2 träffar rakt i muren på Sebbe och Ateam kan sedan trycka därifrån. 
Pecka får på ett skott som går tätt utanför och Ateam har ett bra tryck. En kort stund senare trycker Ateam igen genom Strand till Pecka som fintar bort sin spelare och gör 1-2. 
 
Ateam har fler bra chanser innan första halvleken är slut. Uppspel Jaffe, Strand men bollen räddas på mållinjen. 
Pecka-Strand-Näsman-Pecka som nickar bollen precis över.
Jaffe skjuter ett inte allt för dåligt skott men missar, även Pecka får en till chans men träffar stolpen. 
En bra första halvlek av Ateam men som inte har haft domaren riktigt på sin sida. Det konstateras i halvtid att näsman sprugit väldigt bra på sin kant och sebbe kan ha erbjudit sig att slå av någons näsben? Det var det kontrollerade humöret ja... 
 
Andra halvlek börjar med rätt hårt Crevena tryck och de får tidigt en frispark som de gör mål på och nr 7 kör en ny målgest... 2-2.
Anfallet strax efter får äntligen Ateam en frispark med sig då OsCar fälls men Crevena vill inte ge ifrån sig bollen men tillslut får en sittade OsCar den i ansiktet vilket leder till en massa tugg spelarna emellan. Domaren ser detta men ingen varnas.... 
Efter detta kan man väl säga att både spelare och domaren tappar matchen lite.. Crevenas nr 7 ligger i eget målområde när Pecka testar på skott som givetvis träffar denna liggande spelare i huvudet. Sjuan blir självklart upprörd och drar en "kom då!" när Pecka redan befinner sig framför honom.... Sebbe drar på sig ett gult kort då han också vill vara med och tjafsa lite och här kan man säga att domaren tappar det fullständigt. 
 
En senare situation där Jaffe fälls får frisparken med sig men ingen varnas här heller..
Kälken har en bra chans framför mål men missar. Bra spel från Sebbe tillsammans med Jaffe, men de tappar bollen. 
Pecka är upprörd och snackar till sig en varning.. 
Nu tycker publiken att detta är lite pinsamt att titta på. 
Crevenas nr 13 får en varning, Sebbe ställer en enkel fråga till domaren som antagligen inte tyckte om att Sebbe ens öppnade käften för han får sin andra varning och därmed ett till rött kort.
När Sebbe sedan gått av plaen och diskuterar situationen och delar med sig av sitt missnöje med övriga lagkamraten och publik utanför planen stannar domaren matchen för att springa och prata med han. De är oerhört oense och det slutar med att Sebbe blir bort körd helt från planen. Han får spedera sista minuterna ett antal meter från planen.... 
 
Precis i slutet av matchen blir Jaffe fälld i straffområdet men får ingen respons från domaren, när sedan den omtalade nr 7 är framme och fäller jaffe en andra gång får Ateam straff. Antagligen som kompensation för allt som domaren missat under matchen.
Jaffe tar straffen själv, missar den men gör sedan mål på returen och Ateam vinner rättvist med 2-3. 
 
En väldigt, väldigt stökig match där nästan alla i laget var upprörda över något, men för det mesta domarens insats. En rättvis Ateam seger var det i alla fall.
Skulle kunna dela ut en massa missade ADHD medicineringar men håller mig till två.. Nr 7, sanny?, i Crevena har definitivt missat sin ADHD medicin för dagen. Sebbe måste ocskå ha missat sin tyvärr, eftersom man säger att man har humöret under kontroll. 
Men grabbar det är inget att deppa över, finns ju medicin för skiten, Concerta kostar ca 800kr/burken eller lite starkare medicin om det behövs Medikinet för minst 1000kr/burken... 
 
Pratades äve om innan att Mikael Pernmalm skulle dela ut bollar under kvällens match. Det har han inte alls skött så det blir inget med det.... 
OsCar tyckte att han skulle ha 3 bollar för sin insats, så han har delat ut det till sig själv.
 
Nästa match spelas måndag 10/6 17.45 mot Vasa Wailers på plan 4. 
 
Jag kommer antagligen inte kunna delta på måndag då jag måste jobba lite så blogginlägg efter den matchen får ni lösa själva eller skicka en kort summering till mig så skriver jag upp det, men det kanske går att lösa, sånt som märks. // Malin
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Dani DANTE Alves

Hahahha vilken jävla ADHDmatch det var. Bra skrivet Malla. Heja heja

2013-06-06 @ 07:13:02
Postat av: SeAbaDstHiaDn

Malin! Kan du fixa en burk Medikinet tills på måndag så ska jag smyga ner en tusenlapp mellan bröna på dig!:)
Ta en burk till Pecka med så pyntar jag!

2013-06-07 @ 14:39:34
Postat av: Pecka

Trevlig läsning! Kanske kan byta fokus från att ge ut bollar till att ge ut matchens "adhd-medicinering"

Jag behöver absolut ingen medicin, har kontroll på humöret så länge inte folk filmar i straffområdet :-)

2013-06-07 @ 20:19:23
Postat av: Malin

Ska se vad jag kan få fram!;) Men blir till nästa måndag eftersom jag jobbar den 10:e å du får väl inte ens va med då...
Tror inte pecka behöver heller han har nog humöret under kontroll för det mesta :)

2013-06-08 @ 11:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0