Vasa Wailers - Ateam 0-6 (0-3)

Blir en kortare redogörelse om spelarinsatserna och matchen mot Vasa Wailers i punktform, då jag har fullt upp. Hoppas ni har överseende med detta mina kära vänner!

• Nicke - Gör ännu en bra insats. Agerar stabilt och får hålla nollan.  Gör en fantomräddning i slutet av första halvlek, men frågan är om bollen inte gått utanför...
  • Ribben - Glidtacklingskungen bjuder motståndarnas spelare på rejäla åkturer. Säker i sitt försvarsspel.
  • Slaktarn - Hjälper till på bästa sätt att freda vårt mål. Sköter uppspel på bästa sätt och är även ett hot på hörnorna.
  • Pecka - Ser ut att trivas för dagen och äger mittfältet tillsammans med vår kapten. Vinner mycket boll och testar sitt vassa skott gång efter annan. Ser ut att vara påväg tillbaka i gott slag.
  • Cap - Dominerar mittfältet. Hårt arbete blandas med fint skönspel.
  • Wahlbom - Med i uppbyggnaden av många anfall. Fina hörnor som sånär resulterar i  mål.
  • Jensa - På spelhumör. Bjuder på en trevlig tunnel i andra halvlek och blir tvåmålsskytt. Kunde gjort två till, då öppet mål och bra hörnchans sumpas. Ändå en fin insats.
  • Calle A - Bra arbetsinsats och stort av Calle att hjälpa till på backplats. Dock något ineffektiv framåt då frilägen sumpas.
  • Strand - Inte den bästa match vår skyttekung gjort, men ändå målskytt. Sumpar likt Jensa öppet mål, men vad spelar de för roll då andra spelare kliver fram.
  • 1:a halvlek - Äntligen en halvlek där vi tar initiativet. Våra mittfältare vinner kampen och när vi tar ledningen med 1-0 lossnar det äntligen för Ateam.
  • 2:a halvlek - Domineras av oss. Med ännu större skärpa kunde vinsten blivit större.
  • Sammfattning - Klart vår bästa match denna säsong, härligt!

Betyg
Bra insatser överlag. Motiveringar till bollarna kan utläsas tidigare. Nicke nära boll :-)

OOO - Cap
OO - Pecka
O - Jensa

Matchens utropstecken
Drömmålen från Cap och Wahlbom. Caps 0-1 är ett "smultron" rakt i krysset. Wahlboms 0-2:a är en volley från långt håll som dyker perfekt i bortre. Att ens försöka skjuta är genialiskt (ingen jantelag här)...

Matchens frågetecken
Varför fick inte Peckas projektil i andra halvlek gå in?  Ribba, stolpe, ut som kunde resulterat i ett hattrick av eleganta mål!

Dagens Drogba
Strands engagemang vid 0-6 då han blir avblåst. Ett "mindre psykbryt" om att motståndaren väger 12-kilo. Festligt Didier!