A-team 11-1 De omutbara

Dagens match spelades mot De omutbara än en gång, då serien nu vänt. Man såg i motståndarnas ögon att de var revanschlystna efter det senaste nederlaget. Det märktes i början av matchen att de hade kommit till Korpvallarna för att trilla boll och inte helt orättvist tog laget ledningen efter slarv i vårt försvarsspel. Nicke och Kristoffers bristande komunikation kan dock skyllas på att Nicke gjorde sin första match med laget för säsongen. Hans insats var visserligen helt okej, med en fin enhandsräddning i första halvlek. Om målet lovade gott för De omutbara till en början, kom dock deras spel av sig helt en bit in i första halvlek. A-team malde på  och laget trumade så sakterliga igång sitt fina kortpassningsspel. Holmstén visade sig var en nyttig tillgång, med god teknik och ett intensivt arbete.Pecka bombarderade sönder Sandens bror i motståndarnas mål och visade återigen att han har ett vasst tillslag.

Andra halvlek kom bara att bli en transportsträcka. Bogren visade upp sina takter som en riktig måltjuv, GM målade äntligen och nyförvärvet Lång-Sebbe fick pytsa i sin debut för laget. Cap sliter också bra på mittfältet utan att få till det.      Själv passade jag även på att hänga en balja efter att Holmstén slagit en långboll som jag med snabbare fart en Usain Bolt hann upp och avslutade i målvaktens främre hörn. Det roligaste att ta med från den andra halvlek var dock Peckas missbedömning utav en utspark i andra halvlek. Pecka var inte riktigt uppvärmd och kom på "mellis", men bollen studsade över ribban. Kunde blivit ett riktigt konstmål av motståndarnas målvakt.

Sammantaget kan man säga att laget gör en stabil insats utan att glänsa. Som lag jobbar vi för varandra och tar de löpningar som behövs. Spelarplus skall ges till Holmstén och Pecka som visar på god kvalité matchen igenom.
Nu väntar en tuff match på torsdag mot FC Stek. Detta kommer bli en helt annan typ av match, så ladda med kolhydrater, vatten och hemmasnusk. Ett gott välmående vid sidan om bidrar till att vi presterar bra på planen.

Ett litet tips om ni sugna på mer fotboll imorn. Besök gärna vallen för FKL mot Smedby, toppmatch och bra korv!

A-team - De omutbara 11-1

Publik: 15 stycken. Nytt rekord. Kul med så många profilstarka killar på plats.

Målskyttar:

Pecka 3

Holmstén 3

Bogren 2

Daven 1

Wahlbom1

Lång-Sebbe 1

Matchens lirare:Holmstén

 

Skytteliga:

Bogren 15

Pecka 7 

AT 1 4

Wahlbom 4

AT 2 3

Holmstén 3

LillDaven 3

Ribben 2

Larry 1

Carsten 1

Daven 1

Lång-Sebbe 1

/ Fredrik "Måndagsklubben" Wahlbom

 

 


Kommentarer
Postat av: Ribben

Nicke skall inte lastas för målet, jag tar på mig det, även om det var regelvidrigt. Jag känner helt klart att mina nya skor inte har gett den önskade effekten och funderar på att köpa ytterligare ett par nya.

2009-06-10 @ 00:11:08
Postat av: FC STEK

Imorn får ni spö, vi har också artistlirare.. fylls på imorn! göttmos

2009-06-10 @ 13:33:55
Postat av: Micke Nilsson

Det verkade inte riktigt som du var i balans efter det tidigt insläppta målet ribben...

det var för övrigt ett par år sen uttrycket göttmos var aktuellt.

2009-06-10 @ 13:42:14
Postat av: FC STEK

Skönt med vinst imorn!!!!! GÖTT

2009-06-10 @ 14:19:25
Postat av: Wahlbom

Hmm. Stekigt att lira i rosa tröjor, knappast. Hade ni haft lite kulor hade det varit rosa skjortor med siffror och tighta seglarshorts till. Kanske ett schysst backslick på det. Nu framstår det mer som ett tragiskt försök av grabbar i en identitetssökande ålder. Lycka till på Plaza grabbar! :-)

2009-06-10 @ 16:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0