A-team 2-5 Räddningstjänsten

Till dagens match på Korpvallarna i cupen väntades ett av de tuffaste motståndarna i hela korpserien. För motståndet stod nämligen Räddningstjänsten och man kan kort och gått säga att A-teams respekt för motsåndarna var alltför stort till en början. Laget var riktigt taget av stundes allvar och försvars- samt mittfälltsspelet påminde närmast om en hönsgård. Även anfallsspelet var bristfälligt och vi hamnade gång på gång fel i vårt positionsspel. Räddningstjänst tilläts på ett alltför lätt sett trilla boll och i paus stod det hela 4-0 till vår motståndare. Vi kan visserligen hävda att planen var allt annat än bra, men till största del berodde vårt dålig spel på att vi inte kom upp i normal nivå och vågade att vårda bollen inom laget.

I paus beslutade vi oss för att gå in i närkamperna, fortsätt mata skott mot mål och våga vårda bollen inom laget. Efter en stund in i andra bara detta frukt och det medförde att herr Bogren kunde måla i bortre burgaveln. Detta födde en gnista av hopp och vi vann fler och fler dueller i matchen. Pecka hade sedan ett par vassa avlsut och Tidan slet kopiöst på mittfältet. Då vi var på väg in i matchen kom sedan kallduschen. Efter en "inspark från sidan" touchade bollen olyckligt på ngn?! och 5-1 var ett faktum. Det grusade tyvärr våra drömmar om en cupfinal även om vi kunde reducera genom en snyggt slagen frispark av mig själv (Nöjd? Ja, men å andra sidan så får man ju fan kräva nåt om man vill ta varenda frispark från vänster)!

Matchen avslutades sedan med en rad tuffa duster. Räddningstjänsten menade på att vi grisade i och med Bogrens vassa armbågar, Ribbens sena tjuvsparkar och Hampus hårda tag. Ska vi dock vara riktigt ärliga, och det ska vi, så var de minst lika goda kålsupare. Slutresultatet kom sedan att skrivas 5-2 till Räddningstjänsten, men sammantaget kan vi säga att vi gör en bra andra halvlek som vi vinner med 2-1! Vi går in i duellerna med mindre respekt och hittar positionerna på planen. Om vi kan ta med detta tills nästa säsong kan vi gå en trevlig tid till mötes!

Med detta tackar jag, spelarråd, cap och GM för en trevlig säsong so far! Glöm dock inte den årliga?! avslutningsfesten  som kommer innehålla diverse roliga upptåg. Håll utkik efter detta i bloggen!